Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Medicana İzmir Ve Türk Nippon Sigorta Yaşadığım Mağduriyet

16 Temmuz 2024 17:38

16.07.2024 tarihinde Medicana International İzmir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği'nde Doçent Doktor T**** A*** ile randevum bulunmaktaydı. Türk Nippon Sigorta kapsamında tamamlayıcı sağlık sigortam olmasına rağmen provizyonda red verildi ve tarafıma 2600 TL tutarında bir ödeme yaptırıldı.

Epikriz formunda belirtilen şikayet başlangıç tarihinin 06.07.2024 olması nedeniyle, sigorta kapsamındaki ödememin reddedildiği bilgisi verildi. Ancak, şikayetimin birkaç gündür devam ettiğini belirtmeme rağmen, sigorta poliçem 11.07.2024 tarihliydi ve şikayetim aslında 13.07.2024 tarihinde başlamıştı. Epikriz formunda yazan şikayet başlangıç tarihinin 06.07.2024 olmasının, hastane yönetimine maddi kazanç sağlamak amacıyla yazıldığını düşünmekteyim. Bu hatalı tarih nedeniyle provizyon reddedildi ve ödeme yapmam istendi. Daha sonrasında, talebim üzerine ödeme yaptıktan sonra ilgili tarih 13.07.2024 olarak düzeltildi.

Bu süreçte, Medicana International İzmir Hastanesi Sigorta Bölümü'nde çalışan S*** Hanım'dan yardım talep ettim. Ancak, kendisi yardımcı olmadığı gibi, yapılan hatanın mesuliyetini bana yüklemeye çalıştı. Ayrıca, hastane personeli beni kurum ve sigorta şirketini yanıltmak ve bundan kazanç sağlamayı hedeflemekle suçladı. Eski bir hastalığımı ücretsiz muayene olmaya çalıştığımı ima ettiler. Bu tür imalardan ve personelin bana yönelik tutumundan dolayı son derece rahatsız oldum.

Hem Medicana International İzmir Hastanesi'nin personelinin yaklaşımı hem de Türk Nippon Sigorta tarafından mağdur edildim. Hastanede 2.5 saat beklememe rağmen herhangi bir destek sağlanmadı ve mağduriyetim giderilmedi. Bu nedenlerle, ödediğim 2600 TL'nin tarafıma iade edilmesini ve personelin tutumu konusunda gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim

17 Temmuz 2024 08:29 (Şikayetten 14 saat sonra)
Miraç
17 Temmuz 2024 12:49

Sayın Yetkili, Medicana International İzmir Hastanesi yönetimi tarafından tarafıma sunulan 600 TL geri ödeme teklifini kabul etmediğimi belirtmek isterim. Yaşadığım mağduriyetin tam olarak giderilmesi ve yapılan yanlışlığın kabul edilerek yazılı bir belge ile teyit edilmesini talep ediyorum.

Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Nevzat
30 Ocak 2024 14:47

Olgu
04 Ekim 2023 10:38
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Doktor Hatası Ve Hastane İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

Engin
08 Ağustos 2024 16:24

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamında Haksız Ücret Talebi Ve Provizyon Sorunu

Hüseyin
14 Eylül 15:39
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
02 Temmuz 2024 16:53