Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Hastalarını Mağdur Ediyor

14 Temmuz 2023 12:15

25.04.2023'de Bursa Medicana Hastanesinde * ** zor denkleştirdiğim 40.000 TL'ye Prostat ameliyatı oldum. Ama çok mağdur edildim.

Mağduriyetlerim...
1-Ameliyat öncesi bana doktor odasında, ameliyat sonrası hiç kanamam olmayacağı, ameliyathaneden sonrada tertemiz idrar ile çıkartılacağımı söylendi. Ama; Ameliyat olup odama getirildiğimde öyle bir kanamam oluyordu ki, sondam kan pıhtısından tıkandı. Ameliyat sonrası 15 gün kanlı idrar yaptım.
2-Geçen zaman 2,5 aylık zaman içinde Ür. Dr. E** beceriksizliği yüzünden idrar yapamaz hale geldim. 2 yaşındaki bir çocuk kadar idrar yapabiliyorum o da ıkınarak mümkün oluyor. Bursa Tıp Fakülte Hastanesinde neredeyse idrarımı boşaltmak için karnımdan mesaneme delik açacaklardı.
3-Şimdi Medicana Hastanesinin bende sebep olduğu kusuru başka hastanelerde çare arıyorum.
4-Ameliyat için hastaneye yatışta Prostat Ameliyat Paketi için 35.000 TL'ye anlaşmıştık. Ancak Dr. **operasyonda nasıl bir hata yaptıysa kanamayı durduramadığından dolayı hastanede 2 gün fazla yatırıldım ve bu iki gün için benden ek 5.000 TL tahsil ettiler. Ben kendi keyfimden 2 gün yatmadım. Oysa anlaşmamız bu ameliyat paketi için tahliller dahil 35.000 TL idi.
5-Ben bu 40.000 lirayı neden ödedim anlamış değilim. Kısaca beni öyle bir ameliyat etmişler ki mahvettiler. Keşke ameliyat olmasaydım. Eskiden daha iyiydim. Bursa Medicana Hastanesi şimdi bana sahip çıkmıyor. Paramı da iade etmiyor. Ben yanıltıldım.

14 Temmuz 2023 13:28 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Temmuz 2023 17:14

Çözüm yapmak istiyorsanız mahvettiğiniz sağlığımı ve 40.000-tl. Paramı geri verin. O para size hayır getirmez.

17 Temmuz 2023 06:30

Beni Ür. Doç Dr. Ahmet Bey'e tedavi ettirirseniz ve ücretini Dr. Erdem Bey öderse sorun çözülür.

Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sonrası Yaşanan Ciddi Komplikasyonlar Ve İlgisizlik

Necmi
16 Mayıs 18:45

Medicana Hospitals Onkoloji Randevusunda Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet!

Didem
07 Aralık 2024 13:13
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Güvenlik Ve Faturalandırma İhmali: Fazla Ücret Ve Eksik Hizmet

Asuman
03 Eylül 11:40
hastanede-guvenlik-ve-faturalandirma-ihmali-fazla-ucret-ve-eksik-hizmet-1.docx
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Medicana Kangren Ediyordu

Selen