Samsun Medical Park Has. Fatura Ve Detaylı Hizm. Dök Vermek İstemiyor.

17 Temmuz 2024 22:41

VM Medical Park Samsun Hastanesi, fatura ve detaylı hizmet dökümünü vermek istemiyor. VM Samsun Medical Park Hastanesi'nde eşim 01.06.2024 tarihinde kadın doğum bölümünde ameliyat oldu. Eşimin özel Türkiye sağlık sigortası var, aynı gün ameliyat olması gerektiği için hastane, ameliyat masraflarını karşılaması için sigorta şirketinin onayını beklemeden elden 55.000 TL nakit ödeme yapmamızı istediler ve ödedik. Sigorta şirketi karşıladığı tutarın geri bize ödeneceği söylendi. Onay geldikten sonra bize 40.000 TL nakit ödeme yaptılar. Çalıştığım özel şirket, tarafıma ve aileme yaptığı özel sigorta kapsamında sigorta şirketinin karşılamadığı kalan tutarı havuz teminatı adı altında hastadan istenilen gerekli fatura ve detaylı hizmet dökümünü iş yerime beyan ettiğim takdirde gerekli inceleme yapılarak kalan tutar tarafıma ödenmektedir. Böyle bir uygulama olduğu için VM Samsun Medical Park Hastanesi'nden fatura ve detaylı hizmet dökümünü istediğimde, 'Biz size fatura ve detaylı hizmet dökümünü veremeyiz, yöneticilerimle görüştüm' diyerek geri dönüş aldım. Ben bir hasta hakkı olarak hastanenizin eşime yaptığı işlemlerin fatura ve detaylı hizmet dökümünü tarafıma iletilmesini istiyorum. Ben sizden para pul bir şey istemiyorum, sadece bize sunulan hizmetin fatura ve detaylı hizmet dökümünü istiyorum.

27 Temmuz 2024 13:17 (Şikayetten 9 gün sonra)

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 10:26
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 02:44
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 13:44
Samsun VM Medical Park Yenidoğan Muayene Ücreti Ve Umursamazlık!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 17:48

26 Aralık 2023 14:01