Perihan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 20:56

03.01.2024 tarihinde hastane randevusu için Medical Park Pendik Hastanesi'ne gittik. Arabada beklerken vale, 'Burada arabayı çekerler, ceza yazarlar. 3. Katta hastanenin ücretsiz otoparkı var, kafanız rahat olsun, otoparka çekin.' dedi ve otopark girişini tarif etti. Otoparktan çıkarken, bariyerin dibine güvenlik kulübesi gibi bir kulübe yapılmıştı. Ücret ödeyeceğimizi söylediler ve 120 TL para talep edildi. Güvenlik kulübesi camına elle yazılmış, kaşesiz ve onaysız, resmi olmayan bir kağıt yapıştırılmış ve zorla para talep edilmiştir. Bariyerin açılması için mecbur parayı ödedik. Otopark girişine ücretli olduğunu gösteren herhangi bir ibare yazılmamış olup, çıkarken de ödemeye mecbur tutulduk. Hastane kendisine resmi olmayan bir gelir kaynağı yaratmıştır. Bizler mağdur olduk. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım. AVM'lerde bile 3 saat ücretsizken, hastane içerisinde 1,5 saat kaldığımız söylendi. Zaten hastane içerisinde 13 katı dolanan asansörü beklemekle geçiyor. Çağrı merkezine de şikayet talebi iletildi ancak herhangi bir dönüş olmadı.

06 Ocak 2024 12:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Perihan C. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Perihan
06 Ocak 2024 14:46

Bu yanıt çözüm mü ben haksız kazanca ait paramı talep ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de yazacağım.

Perihan
26 Ocak 2024 19:47

Hastaneye gelince halkla ilişkiler bölümüne gelmemiz istendi. Danışma ilgili kişi bugün yok dedi o yok diye süreci takip eden başka birisi yok mu diye sorduk sizi tekrar arar vs. Gibi açıklamada bulundular otoparkta yazı kaldırılmış. Hala ücretlidir ibaresi mevcut değil. Süreç için tarafımıza dönüş yapılsın lütfen!

Medical Park Pendik Hastanesi Otopark Ücretlendirmesi Mağduriyet Yaratıyor

Muhammet
24 Eylül 12:36
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Pendik Hastanesi Otoparkında Kısa Süreli Parka Fahiş Ücret Talebi

Çetin