İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Yanlış İlaç Tedavisiyle Artan Panik Atak Krizi!

10 Aralık 2024 09:18

Gebze Medical Park Hastanesi'ndeki psikiyatriye gittim, orada derdimi anlattım. Daha öncesinden panik atak hastasıydım ama iyiydim. İlaç tedavisi olmadan panik geçirmiyordum. Doktora gitmemin amacı sadece çok fazla strese girip bazı şeyleri kafaya takmamdı. Fakat bana öyle ilaçlar yazdı ki ölümden döndüm. Nöbet üstüne nöbet, acillere yetişmek; panik atağın babasını yaşadım. Acile kaldırıldıktan sonra ise doktorun yanına gittim. 'Bakın, ilaçlar bana ağır geliyor. Bir buçuk hafta oldu. Hayatım karardı.' diyorum. Adam yüzüme bakmadan bir ilaç daha yazdı. Ne peşine düştü ne durumu sordu. 'Normal bir durum.' dedi. 'Geçecek.' dedi. O geçene kadar ne yaşadığımı bir ben bilirim, bir Allah. Ama gereken neyse yapacağım.

22 Aralık 2024 20:15

Gebze deki Medical Park hastanesindeki psikiyatri bölümü rızvan uçar hayatımı karartı var ya onlara göre normal tedavi ama tedavi yanlıştı geri donup aramadılar bile bir de mesaj yolluyorlar sizi aradık diye resmen dalga geçiyorlar ama bu isi başına kadar yayacağım bak görün kendime gelemedim hala Allah sizi bildiği gibi yapsın

17 Aralık 2024 15:18 (Şikayetten 7 gün sonra)

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Psikiyatri Servisinde Ciddiyetsiz Yaklaşım

28 Kasım 2024 10:52
Psikiyatri Servisinde Ciddiyetsiz Yaklaşım
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doktor İhmali

09 Temmuz 2024 23:51