Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Özel Hastanede Devlet Muamelesi Ve Psikolojik Travma

18 Eylül 2024 18:22

Medical Park Hastanesi'nden 90.000₺ doğum paketi yaptırdım. Kürtaj olmam gerekince beni devlet gibi bir odaya alıp aynı zamanda yanımda NST'ye bağlı kadın bebeğimi kaybetmişken yanımda bebeğin kalp atışını duymak psikolojik olarak çok kötü etkiledi. Perdeyle kapalı bir yatağın yanına aldılar, sonra da yarım saatte bir odayı değiştirdiler. Ve bunun içinde paketten 20.000₺ düştüler, özelde devlet muamelesi gördük.

18 Eylül 2024 18:08

Medical Park Hastanesi dan doğum paketi yaptırdım. Bu süreçte tek memnun kaldığım şey emine dilşad hoca ve ebe beyhan hanımdır. Kürtaj olmak için hastaneye gittiğim de beni devletten beter bir odaya koydular. İki kişilik bir perdeyle kapatılan. Bebeğimin kalp atışı durduğu için gittiğim hastane de beni NST'ye bağlı bir hanımefendiyle kalp atışlarını dinlemek zorunda bıraktılar. Sonra da saatte bir oda değiştirttiler. Bu da yetmezmiş gibi bunun üstüne kürtaj için 20.000₺ aldılar. Aldıkları parayı hak etmiyorlar daha organize olmalarını ve kürtaj ücretinden, bu yaptıkları saygısızlığı düşmelerini talep ediyorum aksi takdir de her gün bu ilanı açıp yakın çevremden gitmek isteyenler olduğu halde kimseyi oraya göndermeyeceğim

20 Eylül 2024 14:22 (Şikayetten 1 gün sonra)
Beyza
Beyza
23 Eylül 2024 14:43

Döndüm hanımefendi sadece kusura bakmayın diyebiliyorum dedi. İnsanların sağlığıyla nasıl kumar oynanır Medical Park tek adres. Doğum için düşünen herkes bir daha düşünsün

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Hizmetlerinde Güven Sorunu Ve Maddi Kayıp

08 Aralık 2024 02:33
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Para Odaklı Yaklaşım Ve İlgisizliğin Yarattığı Büyük Mağduriyet

30 Temmuz 2025 10:34
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Fiyat Ve Doktor Seçimi Sorunu!

26 Mart 2025 15:46
Ahmet sonuçtan çok memnun

07 Mart 2024 00:24
"Hasta haklarından Sabire hanım geri dönüş yaparak bizimle güzel ilgilendiler doğum zamanı özel ilgileneceklerini de ilettiler iyi ki şikayet vara yazmışız da bize geri dönüş oldu diyeceğimiz bir müşteri temsilcisi koymuşlar ikna kabiliyeti ve samimiyeti çok yüksek resmen biz ikna olduk sabire hanıma teşekkür ederim umarım ismini yanlış yazmadık😀"
Medical Park Karadeniz'de Beklenmedik Ücretlendirme Sorunu
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 14:20

Medical Park Hastanesi Kategorileri