Medical Park Hastanesi Lazer Epilasyon Ücret İadesinin Eksik Yapılması Ve Cihaz Yetersizliği

12 Nisan 2023 14:47

Nisan 2022'de Batıkent/Ankara Hastanesi lazer epilasyon için ödememi yapıp seanslarıma başladım. Normalde seans arası 2 ayda bir olması gerekiyordu ancak tek bir cihaz olması ve sürekli cihazın bozulması sebebiyle seanslarım ertelendi. Bunu Medical Park Hastanesi'ne bildirdiğimde sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu ve geri ödeme yapılacağını belirttiler. Ödeme tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadan kartıma iletilmiş ancak almam gereken ödemenin neredeyse yarısı kadar ücret iade edilerek eksik ödeme yapılmıştır. Normalde girmediğim seanslar girildi olarak gösterilerek hesaplama yapılmış ve cüzi bir miktar tarafıma iletilmiştir. Bu durumla ilgili inceleme yapılması gerektiğini çok kez hasta haklarına iletmeme rağmen herhangi bir dönüş alamadım. Hem cihaz kaynaklı olarak bir mağduriyet yaşadım. Gittiğim seanslardan da verim alamadım, süre uzadığı için boşuna gitmiş oldum hem de gitmediğim seansların ücretini de aldılar. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum ve tercih edecek kişilerin bu durumları göz önünde bulundurmasını istiyorum.

18 Nisan 2023 09:00 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın İrem İ. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

İrem
18 Nisan 2023 09:11

Bu şekilde bir açıklama kabul edilemez. Geçen yıl 8 seanslık paket için ödeme yaptığım miktar 3500 TL'dir. Hastane sistemsizliğinden kaynaklanan durumdan dolayı sadece sisteme 1 seans giriş yapılmış ve onun bu yıl ödemesi üzerinden değerlendiriliyor. Bu da 2400 TL olarak belirtiliyor. 3 bölge 1 seans 2400 TL. Geçen yıl ile bu yılın enflasyon oranları belli. Geçen yılın 3500 ü nerede bu yılın 3500 ü nerede? Sadece 12.04.2022 de yapılan seansın ücretini aldığınızı söyleyerek üste çıkıyorsunuz. O zaman o yılın seans ücretini baz alarak hareket edin ve ödeme yapın. Hakkımı sonuna kadar adli yollarda da arayacağım. Sizin gibi kuruma bu tarz hareketler hiç ama hiç yakışmıyor. Ne doğru düzgün bir açıklamanız var ne de bir çözümünüz. Hem cihazınız bozuk sürekli insanları mağdur ediyorsunuz hem de haksız kazanç sağlıyorsunuz. Değerlendirenlerin bu durumları göz önüne alarak değerlendirmesini rica ediyorum.

Medical Park Hastanesi Kategorileri