18 Temmuz 2024 03:40

Ordu Medical Park Hastanesi dahili bölümüne doktor S**** G****'a 17.07.2024 tarihinde 08:40'ta randevulu hasta olarak gittim (SGK ve Acıbadem tamamlayıcı sağlık sigortam var). Kendisine demir anemisi ile ilgili tedavi gördüğümü, 1,5 ay önce demir serumu takıldığımı ve doktorumun 1 ay sonra 2. doz için gel dediğini söyledim. Bunun dışında D vitamini ve B12 ile ilgili de ciddi düşüklükten ayrıca ilaç tedavisi sürecindeyim ve kalp hastasıyım. En ufak demir düşüklüğü kalbimde ekstra çarpıntı yapıp daha da yorulmasına sebep oluyor. Önden kan verdim. Bana değerlerimin 1,5 ay önceki takıldığım serum zamanından bile daha da düşmüş olduğunu, hatta beyaz kan hücresinin de ayrıca çok düşük olduğunu söyleyerek serum takılmam gerektiğini netleştirdi. Daha önceki gittiğim Medical Park'taki doktorun yazdığı rapor süresinin geçtiğini ve yeni rapor çıkardığını beyan etti. İlacı eczaneden almam gerektiğini söylediler. Ben de daha önce de birçok kez bu şekilde serum takıldığımı ama eczaneden temin etmediğimi söylerken lafı araya kaynatıp bana eczanede 1200 küsur TL para ödettiler. Ben şok, ama tabi bu ilaç farklı, ben bundan şifa bulacağım diye düşünerek hastaneye gittim yatış için ve bana bir işlemi sigortanın karşılamadığını söylediler. Ben de herhalde beyaz kan hücresi için farklı bir tedavi uyguluyorlar diye düşünüyorum. 1.700 TL de ayrıca hastaneye ödeme yaptım. Ben her zamanki tedavim gibi aynı ilacın uygulandığını görünce bankoya gidip benden alınan 1.700 TL ödemeyi sorduğumda ve faturasını detaylı istediğimde ilacı gidip eczaneden kendim alıp getirdiğim için damar yolu açma parası dediler. Bu kadar komik hastanenin ödemeyi aldıktan sonra bana açıklaması; doktor hanım bu kan sonuçlarıma ve benim rahatsızlıklarıma rağmen ilacı hastane eczanesinden karşılayıp takılması için gerekli yazıyı onaya başhekimliğe sunmayı uygun görmemiş. Benim böyle bir tedaviye uygun ücretsiz karşılanabilecek bir rahatsızlığım yokmuş ama nedense 1,5 ay önce kan değerlerim bugün verdiğim kan değerlerine göre daha yüksekken bu rapor bana çıkartıldı. Ayrıca doktorunuz bana 2 tane ilaç aldırdı, bir de haftaya gel bir tane daha takılman lazım diyor. Ben 1'er hafta arayla bu serumu 2 kere takılacak kadar kötü durumdayım ama nedense kan değerlerim bu ilaç için öncekiler kadar uygun değil, rapor çıkarmıyor. Doktor neye göre, kime göre? Sırf cebiniz dolsun diye hastane, 2 senedir gördüğüm aynı tedaviye farklı uygulama yaparak hiç ücret ödemediğim işleme 3 bin TL paramı aldı. Geri istiyorum.

30 Temmuz 2024 10:39 (Şikayetten 12 gün sonra)

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Ordu Medikal Haksız Yatış Parası Ve Geçmişe Dönük Tanı Koyma

01 Ağustos 2024 16:38
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Çanakkale - Kötü İşleyişi

23 Nisan 2024 10:40
Medical Park Çanakkale - Kötü İşleyişi
İbrahim sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2024 21:51
"Özellikle Emel hanım'a çok teşekkür ederim bilgisi çözümü sağladı"
Medical Park'ta Sigorta Kapsamı Sorunu Ve Ekstra Ücretler
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 19:00
Medical Park Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Krizi Ve Ücret Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 17:04

Medical Park Hastanesi Kategorileri