Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Bahçelievler Özel Sigorta.

Medical Park Hastanesi Bahçelievler Özel Sigorta.
09 Ocak 2024 19:36

Allianz sigortalı olarak TSS ile normal doğum için 94 bin küsur TL ödeme yapmamıza rağmen çocuğumuz için sarılık testi 415 TL ücretlendirildi. Aynı gün özel sağlık sigortasına çocuğumu dahil ettim. Ancak bir gün önce yenidoğan kaydı açtıkları için 10 gün boyunca özel sağlık sigortasını kullanamayacağım belirtilerek, gecelik 2 bin küsur TL sigorta dışı ücret talep edildi. Bu durum nedeniyle devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım. Yer olmadığı ve durumun acil olduğu için 112 ile karşıdaki Sancaktepe'ye sevk edildim. Bu acele durumda bana bu mağduriyeti yaşatanları Allah'a havale ediyorum. Hem devleti yanıltarak iş yaptıkları yetmiyormuş gibi acil hastadan da ekstra ücret talep ediyorlar. 'Yeni kayıt açılamaz, özel sigorta 10 gün kullanılamaz' deniliyor.

11 Ocak 2024 18:51

Sadece şikayete erkenden geri dönüş yaptık demek için yalandan bir arama yapıldı. Farklı sorunuz olursa dilediğiniz zaman arayabilirsiniz dendi. Gün içinde 7-8 defa aramama rağmen telefonum açılmadı ve geri dönüş yapılmadı. Tebrikler Medical Park Hastanesi 👏👏👏

11 Ocak 2024 12:06

Sarilik tedavisi için özel sağlık sigortasının kullanmayacağını belirterek bizden geceliği 2000 TL üzeri ve ekstra ne kadar olacağını bilmediğimiz tutar ödeme çıkabileceğini belirttiler. Bizi yağmurlu ve soğuk bir günde 6 saat gecikmeli olarak devlet hastanesine yatış yapmamıza sebep oldular. Bahçelievler Medical Park Hastanesi

10 Ocak 2024 13:26 (Şikayetten 17 saat sonra)
10 Ocak 2024 16:13

Herhangi bir sonuç aldık mı? Hayır. Anlattıklarımı bir de telefonda dinlediniz o kadar. Var mı bir icraat yok. Kızımın sağlığı karşısındaki duyarsızlık anlaşılır değil.

11 Ocak 2024 18:45

Sarilik tedavisi için özel sağlık sigortasının kullanmayacağını belirterek bizden geceliği 2000 TL üzeri ve ekstra ne kadar olacağını bilmediğimiz tutar ödeme çıkabileceğini belirttiler. Bizi yağmurlu ve soğuk bir günde gecikmeli olarak devlet hastanesine yatış yapmamıza sebep oldular. Doğum ücretini 40 yerine 94 bin tl gösterenler 2 bin tl de hastadan ücret kopartabilmek için aciliyeti olan hastanın tedavisini başlatmadı. Bahçelievler Medical Park Hastanesi

11 Ocak 2024 18:49

Eftal
Eftal

Merhaba, Normal doğum için neden 94bin tl ödediniz acaba extra bir durum mu oldu? Ben fiyat aldığımda 25bin tl demişlerdi. Bu yüzden sormak istedim. Çok geçmiş olsun Umarım sorununuz çözülür.

11 Aralık 2024 15:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 17:11

Medical Park Hastanesi Kategorileri