Mehmet sonuçtan memnun

24 Haziran 2024 18:11

Adana/Seyhan Medical Park Hastanesi Hastanesinde doğum yaptık 3 gün sonra kontrol için bebeği gelmemizi söylediler ve bizden muayene ve tahlil ücreti aldılar. İlk 28 gün SGK bunun ödemesini yapıyor zaten bunu belirttiğimizde böyle bir kampanyamız yok cevabını aldık. Hasta haklarıyla görüştüm size dönüş yapacağız dediler ve dönüş yapmadılar. Ben aradığımda da telefona cevap vermiyorlar.

25 Haziran 2024 13:56

Hasta haklarından Gizem hanım bugün aradı ve 1 ay içinde iade yapılacağını söyledi. Gelişmeleri takip edip paylaşacağım

25 Haziran 2024 15:27 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Mehmet D. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
23 Ağustos 2023 02:13
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
29 Temmuz 2024 13:47
"Nur hanıma teşekkür ediyorum konuyla alakalı yardımcı oldu"
Oğulcan sonuçtan çok memnun

Oğulcan
18 Eylül 2024 19:46
"Hasta haklarından gizem hanıma teşekkürler"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Yenidoğan Bebek İçin Haksız Muayene Ücreti

Ahmet
20 Ocak 13:40
"Hastane ile alakalı yatış taburculuk ve sonrasındaki faturalandırma süreci de dahil olmak üzere tüm süreçlerde bizimle yakından ilgilenen hasta hizmetleri müdürü zeliha akça dinçol hanımefendiye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şikayete konu olan sürecin çözümünde de yakından ilgilenip aynı gün geri dönüş sağlayıp çözüm için personel yönlendirmesi hastane ile alakalı emin ellerde olduğumuz hissiyatını oluşturdu. Medical Park Seyhan Hastanesi ailesine Zeliha Hanım özelinde çok teşekkür ederiz."
Medical Park Hastanesi Kategorileri