Mihrace sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Adana Hastanesi-Haksız Yere Alınan Ücret

04 Temmuz 2023 15:43

Medical Park Hastanesi Adana hastanesinde annem Gastroenteroloji bölümüne muayene oldu. Doktor yüzümüze dahi bakmadı, yerinden kalkarak muayene etme zahmetinde bulunmadı. Midede ekşime yanma var mı, bulantı kusma var mı, ateş var mı sorularını sordu, hepsine hayır yok cevabı verdi. O zaman yine de endoskopi yapalım dedi. Doktor bey bunların hiç biri yok neden endoskopi yapıyorsunuz, önce muayene edin ilaç verin sonrasında geçmezse yaparsınız dedik ancak kabul etmedi. Olmayan bulgu için neden endoskopi yapıyor, resmen ticarethaneye dönmüş, 3000 TL ücret istediler. Etmediği muayene için 450 TL ücret alındı. Ardından aynı hastanede KBB ye gittik doktor endoskopiye gerek olmadığını söyledi, ilaç tedavisi verdi midede sorun yok neden endoskopi yapalım ki, gözlemleyelim alerjik de olabilir dedi. Doktor dediğiniz böyle olmalı. Hastaya müşteri gibi bakmamalı. Ben Gastroenteroloji için ödediğim 450 TL'nin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum, haksız kazanç edildi, ben hastayım müşteri değilim, olmadığımız muayene için ödeme yapmak istemiyoruz.

19 Temmuz 2023 09:11 (Şikayetten 14 gün sonra)
Mihrace
23 Temmuz 2023 09:19

Telefonda şikayetimi tekrar dinlediler ancak bu benim şikayetime bir sonuç getirmedi, ben haksız yere alınan ücret iademi talep etmiştim, iade yapılmadı. İade talep ediyorum.

Gül sonuçtan çok memnun

Gül