Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Hastaneden İade Almak Neden Bu Kadar Zor?

31 Ekim 2024 14:38

19.09.2024 tarihinde oğlum M**** A** D****'ı Kocaeli Gebze'de bulunan WM Medical Park Gebze Hastanesi'nde (Fatih Devlet Hastanesi karşısı) ortopedi doktoru E** C** M*****'a muayene ettirdim ve röntgen çekildi. Özel sağlık sigortamızda anlık yaşadığımız sistemsel sorun sebebiyle provizyona o anda ret aldık ve ben kredi kartımdan 3.184,52 TL ödeme yaptım. Daha sonra kullandığımız özel sağlık sigortası bizi aradı ve P7665854 numaralı provizyonunuz onaylanmıştır, gidip hastaneden ödemenizi alabilirsiniz dedi. Ben de hastaneye gittim, ödemeyi talep ettim. Bunun üzerine hastane bana muayeneye onay gelmiş, röntgen için yine sigortadan onay isteyelim ve iki ödemeyi birden yapalım dediler. Bunun üzerine bana geri dönüş olmadığı için hastaneyi defalarca aradım, en sonunda çağrı merkezi bana 12.10.24 tarihinde iptali yapıldı, banka iade süreci başladı dediler. İki hafta olmasına rağmen ben ödememi hala alamadım. Hastaneyi aradığımda asla yetkili kişiye bağlamıyorlar ve size geri dönüş yapalım deyip dönmüyorlar. 10 kere aramamın karşılığında hastaneden 2 kere dönüş aldım, o da iade süreci başladı deyip kapadılar. Özetle tam bir aydır 3.184,52 TL paramı alamıyorum. Şikayetçiyim.

11 Kasım 2024 13:45 (Şikayetten 10 gün sonra)

Medical Park Hastanesi Muayene Ücretimin İadesi Sürekli Oyalandı, Fatura Da Verilmedi

Sinan
06 Ekim 18:29

Göknur
05 Kasım 2024 10:31
Tuba sonuçtan çok memnun

Tuba
12 Eylül 2023 20:42
"Binnur hanıma hızlı geri dönüşü için teşekkürler"

Özel Hastanede Acil MR İçin Günlerce Bekletildim, Mağdur Oldum

Kübra
06 Ağustos 19:32
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
25 Kasım 2023 22:00