Fatura Erişimi İçin Medical Park Uygulamasında Sürekli Sorun

14 Kasım 2024 15:31

Annem 12 Kasım 2024 tarihinde Medical Park Batıkent Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde ameliyat oldu. Ücret olarak belli bir meblağ alındı. Söz konusu ödemeye ilişkin faturanın dijital PDF uzantılı halini almam gerekiyor.

Normalde fatura Medical Park'ın uygulamasından elde edilebilirken ameliyata ilişkin fatura uygulamada gösterilmiyor. Konuyla alakalı Medical Park Hastanesi çağrı merkezini farklı tarihlerde 3-4 defa arayarak faturanın uygulamada gözükmediğini ifade ettim. Mümkünse söz konusu uygulamaya faturayı yüklemelerini, olmuyorsa e-posta adresime iletmelerini söyledim. Her aramamda talebimle alakalı kayıt açıldı. Bütün kayıtlar işlemin tamamlandığını belirtir şeklinde kapatıldı. Her seferinde işlemin tamamlanmadığına dair bilgi vermeme rağmen herhangi bir işlem ve geri dönüş yapılmadı.

Uygulamada halen fatura görünmüyor. Faturanın dijital PDF uzantılı halinin ivedilikle uygulamada gösterilmesini talep ediyorum. Buna ek olarak, ameliyat kapsamında hastaneye yapmış olduğum ödemeyle ilgili fatura, detay fatura, fatura hizmet dökümü vb. Tüm evrakların dijital halinin ileteceğim e-posta adresi yoluyla tarafıma iletilmesini talep ediyorum.

21 Kasım 2024 14:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Faturalarım İçin Defalarca Aramama Rağmen Geri Dönüş Yapılmıyor

26 Eylül 2025 13:06
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 15:41
Esra sonuçtan çok memnun

05 Mayıs 2025 20:48
"D**** A**** a teşekkür ederim"
Aycan sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 19:45
"Vermiş olduğu değerli bilgilerden dolayı Dilek Hanıma teşekkür ederim."
Hasine sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 03:47
"Sorunum çözüme ulaştırıldı teşekkür ederim"

Medical Park Hastanesi Kategorileri