Acilden Ücret Alımı Medical Park Hastanesi

Acilden Ücret Alımı Medical Park Hastanesi
24 Şubat 2024 12:1012.822

Acilden giriş yapmamıza ve beyne pıhtı atması gibi kırmızı hattan acil olarak doktorun görmesine rağmen ücret talep edildi. Şikayet edeceğimi belirtmeme rağmen fatura verilmedi. 825 TL ödeme yapıldı ve 16500 TL MR ve Bt ücreti istendi. Bu yüzden hastayı başka hastaneye nakletmek zorunda kaldık. Şu an başka hastanede ve yoğun bakımda kritik durumda olarak tutuluyor
Para için insan sağlığını önemsemeyen bir hastane

8 Mart 2024 14:23 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirme sürecimizin devam ettiğini belirtmek isteriz. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Fatih
17 Nisan 2024 17:24

Herhangi bir dönüş olmadı

Gebze Medical Park Hastanesinde Kırmızı Kodla Giriş Yaptım, Doktor Hanım Beni İlgilenmedi

5 Temmuz 2023 18:4225.842

Gebze Medical Park hastanesinde kırmızı kodla acilden giriş yaptım. Başımda kulağımda inanılmaz bir ağrı ve yüzümde bir ...

Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR Çilesi Ve Sigorta Sorunu

18 Nisan 2025 00:393.497

"İlgi ve alakaları için hastane yönetimi ve özellikle Fatih Beye ve Ceren Hanım'a çok teşekkür ederim."

Öne ÇıkanKonular

Medical Park Hastanesi Kategorileri