16 Ekim 2023 09:18

Biz dün arkadaşlarımızla Mayan Bungalova konaklama için gittik.

Isıtmalı havuzu olduklarını söylediler biz dün giriş yapıp parayı ödedikten sonra ısıtma sisteminin bozuk olduğunu Festival olduğunu için ilgilenmediğini söyledi.

Bizimle ilgilenen z*** beydi daha sonra biz bahçede bulunurken izin almadan bahçeye girdi sürekli sonra biz kapıyı kilitledik daha sonra da kapıyı kitlememize laf etti.

Evin temizliği yapılmamıştı perdelerde ve yerlerde ölü böcekler vardı evin sıcak su sistemi de çalışmıyordu havuzun temizliğini bile biz giriş yaptıktan sonra yapıldı.

Dün arkadaşımız size şikayette bulundu daha sonra size şikayette bulunduktan sonra bizi arayarak Savibuya şikayet etmişsiniz şeklinde azarlar tarzda konuştular.

Biz para iademizi istedik ve o şekilde çıkışımızı yaptık. Biz evden çıktıktan sonra eve kontrol için girdi biz yarım saatte yakın kapıda taksi bekledik fakat kontrolden sonra bizimle iletişime geçmedi.

Fakat bugün 14.00 gibi bizi arayarak siz evi kullanmışsınız yataklar sırılsıklamdı tarzda konuşmalar yaptı bende sıcak su ve havuz olmadığını yatakları ıslatabileceğimiz bir durum olmadığını bizden sonra kontrole girdiğini eğer bir durum varsa buna hemen söylemesi gerektiğini söyledim.

İlk girişten önce kapora atacağımız zaman da şahsi hesaplarına açıklama yazmadan atmamızı istediler biz bunu kabul etmeyip açıklama yazacağımızı söylediğimiz de kurumsal hesaba atın o zaman dediler.

Mayan Bungalows Sapanca Mağduriyeti
Mayan Bungalows Sapanca Mağduriyeti
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 09:10

Mayan Bungalows Kötü Hizmet
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Gardenlake Bungalov Sapanca Rezervasyon Hüsranı: Eksik Hizmet Ve İade Sorunu

02 Temmuz 2024 14:25