Massey Ferguson 2630 Motorunda Beklenmedik Sorunlar

03 Aralık 2024 12:18

Massey Ferguson 2630 motorunu alalı bir buçuk sene oldu. Bütün bakımları zamanında yapıldı. Hava filtresi servis bakımlarında değişti ama servis, motorumun tozdan kaynaklı motor istediğini söyledi. Benim de 288 var, yedi seneden beri seralarda çalışıyor. Böyle bir sıkıntı görmedim. Eski motorum 2007 model, hala üfleme dahi yok. 2630 traktörün ilgilenilip garantiden yapılmasını rica ediyorum. Servis yetkilisi ve servis müdürünün motorumla ilgilenmesini istiyorum. Motoru almadan önce de bu motorlarda sıkıntı olduğunu söylüyorlardı. Ben Massey çatısı altında olduğu için bu traktörü aldım ama aldığıma da pişman oldum. Motorumla ilgilenilmesini istiyorum, yoksa bayinin önüne götürüp motorumu koymayı düşünüyorum. Daha önce başka bir motorda da motordan kaynaklı problem olmuştu. Motoru aldılar, yapıp bize teslim ettiler. İlk defa böyle bir şey Massey Ferguson motorunda başıma geliyor. Motorun yapılıp teslim edilmesini istiyorum.

03 Aralık 2024 20:59

Massey fergison 26 30 bir buçuk sene oldu alalı aldığım günden beri servis bakımları yapıldı on gün önce motorum arıza verdi arızasının servis tozdan kaynaklandığını söyledi ben de 2007 model Mase Ferguson var sekiz seneden beri seracılıkla uğraşıyorum hiç böyle toz emme veya başka bir şey başıma gelmedi aldığım günden beri üç sefer seraya girdi servis ve servis müdürü motorun garantiye girmeyeceğini söylediler motorumla ilgilenilmesini istiyorum motorun garantiden yapılmasını rica ediyorum ben 45 yaşındayım daha dün motora binmedim motorun hava filtresinden şüpheleniyorum toz geçirmiş olabilir bu da benden kaynaklı değil bu motordan hariç ben de iki tane daha motor var neden bunlarda bu problemi yaşamadım her tozlu işten sonra filtrelerini temizlerim motorumla ilgilenip garantiden yapılmasını istiyorum motorum Bursa Karacabey servisinde .

Yeni Aldığım Traktörde Tekrarlayan Elektrik Arızası Çözülmüyor

25 Nisan 2025 14:29
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Traktörde Yağ Sızıntısı Ve Yetersiz Garanti Desteği Mağduriyeti

21 Ağustos 2025 10:15