Marshall Boya Renk Uyumsuzluğu: Katalogdaki Gri Yerine Mavi

Marshall Boya Renk Uyumsuzluğu: Katalogdaki Gri Yerine Mavi
4 Eylül 2024 10:0813.451

Marshall tütsü renk boya aldık fakat renk mavi oldu. Katalogdaki renkle alakası yok, mağduriyet yaşıyoruz. Marshall gibi büyük bir firmanın konuyu çözeceğine inanıyorum. Gri tonla alakası olmayan bir renk tütsü rengi maalesef. Katalogda bir yanlışlık olabilir mi?

17 Eylül 2024 09:10

Marshall sorun çözmüyor aldığım renk ile uygulama rengi o kadar farklı olduki boyacıya verdiğim paraya mı üzüleyim rengin kötü olmasınamı acil çözüm bekliyorum bu kadar köklü bir firmaya güvenimiz inşallah bozulmaz. Acil cevap bekliyorum sevgili Marshall

4 Eylül 2024 10:43 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

1 Kasım 2024 19:33

Marshall hala çözüm üretmiyor bir kere aramakla sorun çözülmüyor zararımı karşılayın Marshall yetkilileri

1 Kasım 2024 19:34

Çözüm bekliyorum kusurlu malınız için

22 Kasım 2024 08:58

Marshall boya çözüm üretin artık

Deniz
Deniz
16 Temmuz 2025 05:03

Marshall kalitesine ve rengine güvenerek aldığım boya tamamen hayal kırıklığı. Sifon diye aldığım renk resmen mavi girinin tonu olduğu görünüyor fakat renkle alakası yok. Zamanımın gitmesinemi renginin sevmediğim bir renk olmasinami paramın gitmesinemi üzülelim. Marshall benim için pişmanlık oldu. Bunu herkesle paylaşacağım. Böyle kaliteli bir firmaya hiç yakışmadı. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Marshall Tütsü Rengini Boya Mağduriyeti

Kadir
28 Ekim 2023 12:499.268

26/09/2023 tarihinde Marshall Tütsü rengini katalogdan gri tonlarında beğenerek aldım. Duvara uyguladığımız da renk lila...

Marshall Boya Ne Beğendik Ne Çıktı

Dilek
10 Eylül 2024 00:1310.171

Marshall firmasından aldığımız tütsü rengi boyanın katalog rengi çıkmadı. Boya duvarda gündüz lila, geceleri ise maviye ...

Tümünü Gör
Marshall Boyadan Beklenmedik Performans

Marshall BoyadanBeklenmedik Performans

Gamze
Marshall Boya Buz Saçağı Rengi Mağduriyeti!

Marshall Boya BuzSaçağı Rengi Mağduriyeti!

Özge
Marshall Marka Kristal Renk Olarak Aldığım Boya Bebek Mavisi Çıktı

Marshall MarkaKristal Renk Olarak Aldığım Boya Bebek Mavisi Çıktı

Yekün
Marshall Buz Saçağı Hüsranı!

Marshall Buz SaçağıHüsranı!

Yasemin
Marshall Boya Lüks Yağlı Boya Kabarıyor!

Marshall Boya LüksYağlı Boya Kabarıyor!

Marshall Luxe Parlak Yağlı Boya Tırnağımla Bile Çiziliyor!

Marshall Luxe ParlakYağlı Boya Tırnağımla Bile Çiziliyor!

Güvenç

Öne ÇıkanKonular