Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Makyol Yaşam Asy Yönetim Firması Şikayet

10 Kasım 2023 13:41

Beylikdüzü Barış Mahallesi Makyol Yaşam Sitesi'nde ikamet ediyorum. Site asy Yönetim firmasından hizmet almaktadır. Yaklaşık bir ay önce sitenin güvenlik hizmetleri Tepe Savunma firması tarafından verilmeye başlandı. Bu firma hizmet vermeye başladığı andan itibaren, güvenlik görevlileri site sakinlerine kabaca ve saygısız bir biçimde tavırlar göstermektedir. Bu kaba ve saygısız tavırlarından dolayı site sakinleri ile aralarında çıkan tartışmalarda site sakinlerine hakaretlerde bulunmaktalar ve site sakinlerinin üzerine yürümekteler. Site müdürü de birçok site sakini ve bu güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışmalardan birebir haberdar olmasına rağmen güvenlik görevlilerini savunmaktadır. Asy Yönetim firmasına bu sıkıntıları email ile ve telefon ederek birden fazla defa bildirmemize rağmen size geri dönüş yapılacak şeklinde geçiştirilmiştir ve herhangi bir geri dönüş yapılmamıştır. Gelişme var mı şeklinde biz aradığımızda sürekli kabahatin site sakinlerinde olduğunu ima etmekteler. Makyol Yaşam Sitesi sakinlerinin güvenliğini sağlamakla görevli güvenlik görevlilerinin bizzat kendileri huzur ve güvenlik sorunu olmaktadır.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 13:51