Murat sonucu yetersiz buldu

Makro Alışveriş GM 20 Pro Arıza Ekran

08 Şubat 2024 13:52
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüldü teşekkürler”

Herkese kolay gelsin. Allah herkesi dürüst insanlarla karşılaştırsın. 'Makro Alışveriş' adında bir siteden telefon ekranı satın aldım. Bu ilk alışverişim değildi; daha önce de 3-4 kez alışveriş yapmıştım ve birinde yine sorun yaşamıştım. Üzerine para ekleyerek değişim yaptırmıştım. Geçen hafta GM 20 Pro modeli için bir ekran aldım. Bursa'dan ekranı değiştirttim fakat ekran arızalı çıktı. Kendi kendine dokunmatik komutlar algılıyor ve bu durum beni mağdur etti. Hatta bankadan birine para gönderirken, ekranın kendi kendine basması sonucu yanlışlıkla başka birine para gönderdim. WhatsApp üzerinden satıcıyla iletişime geçtiğimde, ekranı göndermemi ve değişim yapacaklarını söylediler. Ekranı orijinal haliyle, jelatini dahi üzerinde olacak şekilde sağlam bir biçimde gönderdim. Ancak bana yalan söyleyerek, ekranın içten kırıldığını ve değişime uygun olmadığını belirttiler. Siz böyle bir esnaf mısınız? Müşteri memnuniyeti anlayışınız bu mu? Bu durum hakkın ve hukukun neresindedir? Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Sizin yüzünüzden 10 gündür telefonsuz kalmış bulunmaktayım.

Murat
Murat
25 Şubat 2024 23:21

Çözüldü teşekkürler

Mevlüt sonuçtan memnun

28 Ekim 2023 01:06
"Teşekkür"
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Kilifsepeti.com.tr Kılıf Sepeti Pişmanlığı

05 Mayıs 2024 19:16

Mavi Kılıf Farklı Ürün Gönderimi

14 Ocak 2025 19:35
Mavi Kılıf Farklı Ürün Gönderimi
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Gökay
06 Kasım 2024 23:21