Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Kilifsepeti.com.tr Kılıf Sepeti Pişmanlığı

05 Mayıs 2024 19:16

Ekran koruyucu taktırmak için bir mağazaya gittim. Orada bana ekran koruyucuyu makineyle takabileceklerini söylediler. Tamam dedim ve her şey normal gitti. Ancak taktıktan sonra ekranda iz kaldı ve sorduğumda bu durumun normal olduğunu ve geçeceğini söylediler. Eve giderken ekranın alt kısmında da aynı sorunu fark ettim ve tekrar mağazaya döndüm. Oradakiler makinede kesim sırasında bu tür problemlerin normal olduğunu ve bir hafta sonra geçmezse gelmemi önerdiler. Ben de ekran koruyucuyu onlara bırakarak mağazadan ayrıldım. Bir ekran koruyucunun arkasında duramayan bir işletmenin, diğer konularda da güven vermeyeceğine inanıyorum. Mesele para değil; mesele, müşterilere karşı takındıkları 'siz bilmezsiniz, biz biliriz' tavırları ve onları ciddiye almamaları. Ancak görünen o ki, onlar da her şeyi bildiklerini sanıyorlar fakat durum pek öyle değil.

28 Kasım 2025 15:56 (Şikayetten 19 ay sonra)

11 Şubat 2024 21:29

10 Şubat 2024 17:28
Kıvanç sonuçtan çok memnun

Kıvanç
16 Ocak 2024 21:12
"Sorunumu bildirdikten sonra benimle anlayışlı ve saygılı bir şekilde. Olayın bütününü açıklayarak yardımcı oldular. Ürün değişimi iadesi seçeneğini sunarak. Kılıfın bende kalabileceğini belirttiler. Yardımları için teşekkür ederim. Kolaylıklar diliyorum."

21 Mart 2025 13:28