Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Magmaweld Ürünün Satış Sonrası Servisinin Müşteriyi Mağdur Etmesi

02 Kasım 2023 11:37

Magmaweld megastıck modelini 26 ekimde ürünü Konya bir firmadan aldım kullanmaya başladım. Ürün askılı bir model olduğu için askı ipi çıktı taşırken ve elimden düştü ön paneldeki amper ayar düğmesi kırıldı ön plastik aksamında kırıklar oluştu ve Konya'da bir tane olan m**b*** adlı satış sonrası teknik servisine 31 Ekim 2023'te yapılması için bıraktım ve bana ürünün düşme sonucu garanti dışı kaldığını belirtti. Ücretli yapılacağını belirten çalışan ürünü ücretli olarak tamir edildiğini söylediler.
Ücret alıp plastik aksamını yapıştırıcı ile tutturup ürünü bana vermişler ve hala kırık olan yerleri de var yapılmayan ben ürünü aldıktan sonra fark ettim, yapıştırıcı ile yapıldığı ben bunu kendim de yapardım yapıştırıcı ile böyle büyük bir firmadan böyle servis ağı olması çok kötü bir durum iki gün sonra aynı yerlerden yine kırılacak, çünkü yapıştırma yapmışlar bu makineyi almadan çok araştırdım. Kaliteli bir ürün olması için, çünkü binlerce kaynak makinesi var. Çeşitli markalar var, kaliteli olsun istedim ama görüyorum ki, kalite ile bir alakası yokmuş. Bir mal alırken ilk önce yapmamız gereken satış sonrası teknik servisini araştırmakmış. Bu durumumun acil çözülmesini istiyorum. Fabrika dönüş yapmasını bekliyorum

02 Kasım 2023 11:43 (Şikayetten 6 dakika sonra)
03 Kasım 2023 08:39

Bülent
Bülent

Magmaveld 200i aldım 10 aydır kullanıyorum çok memnunum en son 10 aydır kullandığım prize taktığımda kendi kendine patladı Yetkili serviste kullanıcı hatasından mış benden1200 TL tamir ücreti istedi neymiş efendim az bir yere zarar vermiş komple yanması lazım mış demek ki kendimizdirek yaksak garantiye girecek bu garantiyi neden veriyorlar lafa gelince makinaanın bütün parçaları garantili

Magmaweld Garanti Yok Amper Ayarı 202 Gösteriyor

29 Mart 2024 01:19