Onur sonuçtan hiç memnun değil

Machinist.com'dan Aldığım Ürün Renk Verdi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yarattı

02 Aralık 2024 20:45

Machinist.com yıllardır severek alışveriş yaptığım bir firma. Sadece son 6 ay içerisinde 20 kalemden fazla ürün sipariş ettim. Son siparişlerimden birinde gelen bordo renk düz t-shirt, 7.5 kg tam dolu makinemi kendi rengine boyadı. Tüm yıkama talimatlarına uymam ve uygun deterjan kullanmama rağmen bu sorunla karşılaştım ve Machinist'ten aldığım ürünler dahil olmak üzere bulaşan boya hiçbir kıyafetimden çıkmıyor.

Konu ile ilgili bu sözde firmaya ilgili görsellerle birlikte açıklayıcı bir mail gönderdim fakat 15 gün boyunca cevap alamadım. Bunun üzerine Instagram'dan ulaştığımda mailin ulaşmadığını söylediler. Tekrar gönderdim. Maile 15 dakikalık bir "inceleme"nin ardından gelen cevabı görsel olarak bırakıyorum. Düzenli müşterilerine gösterdikleri tavır ve profesyonellikleri bu. Ürünü incelemek için geri istemediler, şikayetimi 30 dakikalık bir inceleme sürecine bile almadılar.

Firma ile bu tarz bir problem yaşayan varsa bana o**********@gmail.com maili üzerinden ulaşmasını rica ediyorum. Yazıklar olsun. CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti dahil olmak üzere gerekli tüm mecralarda hakkımı arayacağım.

16 Kasım 2023 17:57
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ürün Rengi Yanıltıcı, İade Süresi Mağduriyeti

16 Haziran 2025 15:13