Ameliyat Sürecinde Yaşanan Belirsizlik Ve Mağduriyet

31 Aralık 2024 17:19

20.12.24 tarihinde dedem için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'ne randevumuza gittik. Muayene olduktan sonra araştırma görevlisi doktorlar hastamızın ameliyat olması gerektiğini söylediler. Ameliyat için gerekli olan tüm tetkikleri, görüntülemeleri hazırladık ve hastaneden dosyamızı oluşturup ameliyat günümüzü aldık. Ameliyat gününden 1 gün önce servise yatışımızın gerçekleşeceğini, kan ve idrar tahliline göre bu sürenin uzayabileceğini söylediler. Daha sonra bir doktor arkadaşım beni arayıp kan değerlerinde bir olumsuzluk gördüğünü, hasta için kan vermemizi ve yatışın 1 gün erkene alınması gerektiğini söyledi. Doktorun istediği her şeyi yine yaptık ve bize söylenen günde hastanede olduk. 2 gece 3 gün hastanede kaldıktan sonra, yani ameliyat günü saat 16.00'da bize ameliyatın olmayacağını, acil hastalarının geldiğini bahane ettiler. Ben de bir diş doktoru olarak biliyorum ki bu bir sebep değil, sadece bir geçiştirme. Biz yine saygımızı bozmadan hastaneden çıkışımızı yaptık. Çıkışımızı yaparken bize ameliyatın olacağı tarihi, ne kadar süre ertelendiğini açıklamadılar. Tekrardan dosya hazırlama sürecine bizi gerilettiler. Biz kalabalık hastane ortamında 2 gece uyku uyuduk, şartlar ne kadar güzel, çalışanlar ne kadar özverili çalışsa da o ortamda 2 gece kalmanın zorluklarını çok fazla çektik ki hastamız ameliyat olacak sebebiyle 24 saat aç bırakıldı. 3 günümüz ziyan oldu, ameliyat olacağımız tarih belli değil. Yaşadığımız mağduriyeti bu şekilde ifade ediyorum.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Pişmanlık

15 Ocak 2024 01:28

Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Doktorun İlgisiz Ve Yetersiz Muayenesi Hayal Kırıklığı Yarattı

02 Mayıs 2025 13:10

26 Kasım 2023 21:58