Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Jasmine Event Organizasyon Sıkıntısı

14 Temmuz 2024 13:50

Bu kadar amatör bir organizasyon firması ne duydum, ne gördüm. Sözleşme imzalanana kadar güzel vaatlerde bulunup, sonrasında düğün gününe kadar biz olmasak iletişim kurmaktan yetersiz bir şekilde söylediği vaatleri sanki bedavaya yapıyormuş gibi davrandı yasemin hanım.

Alkolsüz düğüne alkollü menü kartı basan bu işletme. Bu arada yasemin hanım bizi kendince “mutlu” edemediği için organizasyonu düğüne 2 (iki) gün kala iptal etme teklifinde bulundu :) getirdiği malzemeleri satın alsak verdiğimiz paranın muhtemelen 4'te 1'i etmez.

Ayrıca gelen misafirlerimi kendi sosyal medya hesaplarından etiketleyerek hakaretlerde bulundu. İfşalamaya çalıştı. Hizmet aldım ve hiç memnun kalmadım. Biraz eleştiriye açık olmanızı öneririm. Bütün konuşmalar fotoğraflar benim elimde de mevcuttur mahkeme istediği takdirde dosyamıza ekleriz.

Dava ederim diyerek kötü yorumları sindirmeye çalışmanızı da gülerek seyrediyorum. Birkaç online seminer alın ticaretle alakalı. Bir de sakinleşmeden müşterilerinize öfkeyle yazmayın.

16 Temmuz 2024 17:57

19 Eylül 2023 08:28
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29

Elit Elegance Düğün Organizasyonunda Hayal Kırıklığı

25 Mart 2025 18:01
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Lunarya Wedding Düğün Organizasyonunda Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

24 Temmuz 2024 16:26