Şahzen Balo Davet Salonu Sorunlar

10 Haziran 2024 18:31

Nereden başlayacağımı bilemiyorum. En güzel gecemizde bir çok sorun yaşadık.
1. Öncelikle salonda önce maket pasta kesilip ardından gerçek pasta dağıtımı yapılacak diye anlaşma yapılmasına rağmen maket pasta kesildikten sonra hiçbir misafirime pasta dağıtımı yapılmadı. (Bütün çocuklar pasta beklediler ami hiçbir şekilde gelmedi)
2. Seçtiğimiz Şahzen menüde patates salatası, makarna, mercimek köftesi, su böreği, kısır ve her masada havuç söğüş ve içecek olarak da sınırız kendi Şahzen kokteylerinden (alkolsüz) verilecek diye anlaşma yapılmasına rağmen masalardaki tabaklarda 1adet mercimek köftesi vardı, kısır yoktu, patates salatası yoktu, havuç söğüş yoktu ve Şahzen kokteyl yoktu. Bırakın sınırsız kokteyli bir çok misafirime su yok denildi.
3. Ekstra ücretle misafirlere ücretsiz çay ve kahve ikramı yapılacak diye anlaşma yapılmasına rağmen, kahve isteyen müşterilerimize sadece çay var denilerek yalnızca çay ikramı yapıldı.
4. O gün düğün saatine 1 saat kala asansör kapatılarak (bozuldu dendi) tekerlekli sandalyeyle Çanakkale'den gelen misafirim aşağıdan geri dönmek zorunda kaldı ve 3 yaşlı misafirim de aynı şekilde alt kapıdan geri döndüler.
5. Salonda garsonlar bir çok misafirime su bitti diyerek beni küçük düşürücü bir harekette bulundular.
6. Girişteki kokteyl masalarına tadımlık havuç salata söğüş konulacak diye anlaşıldı fakat gece sonuna kadar masalar bomboştu.
7. Karşılama hizmeti olacak diye anlaşıldı fakat kapılar bomboştu.
8. Burada bahşiş istemek yasak diye konuşuldu, gönlümüzden kopmasına rağmen Damat ile Geline getirilen yemek tabağına 400₺ bırakınca "abi mutfakta 12 kişiyiz biz denilerek ekstra bahşiş istendi."
9. Salonda garson ilgi ve alakası sıfırdı. Neredeyse salonda hiç garson göremedim desem yeri bile olabilir belkide de.
10. İçeride organizasyon varken mekan sahibi olarak çalışanların başıboş bırakılması doğru değildi.
En mutlu günümüzdeydik ve ertesi gününde misafirlerimizden böyle tepkiler görmek çok üzdü bizi. Özellikle pasta olayı başlı başına fiyaskoydu. Anlaşma yaptığımız müdür işten çıkmış ya da çıkarılmıştı fakat ne olursa olsun anlaşma anlaşmadır. Hiçbir şey anlaşıldığı gibi karşılanmadı. En mutlu günümde misafirlerime rezil olmak üzdü beni.
(Yalnızca bizimle ilgilenen Ö** Hanım'a güler yüzünden ve bize ilgi alakasından dolayı, DJ E** hanıma da harika müzik seçeneklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum) Böyle bir durum yaşandığı için çok üzgünüz.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29

15 Ekim 2024 13:46

16 Eylül 2023 08:30
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Lunarya Wedding Düğün Organizasyonunda Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

24 Temmuz 2024 16:26