Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Lucky Wood Store Ücretini Ödediğim Siparişimi Yıllardır Göndermiyorlar

30 Mart 2024 18:12

Yıllardır süren sipariş sürecim hala sonuçlanmadı. Defalarca görüşme sağladım sürekli oyalandım. En son konuşmamızda hoş olmayan bir durum olduğunu ve telafi edeceklerini söylediler. WhatsApp konuşmalarını ekliyorum 12 Eylül 2022de göndereceğiz dediler sonra iletişim kurmaya çalıştım fakat cevap vermediler. Buradan alışveriş yapmayı düşünenler için bu şikayeti yazıyorum siparişimin gelmeyeceğinden artık eminim başkaları mağduriyet yaşamasın.

29 Ağustos 2024 13:48 (Şikayetten 5 ay sonra)

Sayın Kullanıcı, Kayıtları incelediğimizde firmamızdan böyle bir siparişin oluşturulmadığını gördük. Lütfen ödeme dekontunuzu ve şirketimizce adınıza kesilmiş faturayı ibraz edebilir misiniz?

04 Eylül 2024 14:33

Bu görüşmeyi defalarca yaptık daha önce de şikayetinizi silerseniz siparişinizi göndereceğiz dediniz şikayeti sildim göndermediniz yine başa döndük, göndermediğiniz faturayı nasıl ibraz edeceğim WhatsApp görüşmemizi paylaştım 5 Ocak 2022 tarihinde fatura kesmek için bilgilerimi istediniz o tarihte fatura kesmediyseniz zaten usulsuz bir durum var ortada.

05 Eylül 2024 12:27

Sayın kullanıcı, Şirketimize yaptığınız Ödeme Dekontunuzu iletemiyorsunuz. Bizde hiçbir kaydınız bulunmuyor.

06 Eylül 2024 22:26

Geçiniz bu işleri, dekontu da ilettim defalarca görüşme yaptık. "S*** Bey merhaba, evet yazışmalarınızı okudum şimdi. Haklısınız hoş olmayan ve yakışmayan bir durum yaşanmış olmuş. 12.09.2022 tarihinde sehpanız bizden kargoya verilecektir." 12.9.2022 tarihinde çıkış yapılacağını söylediğiniz ürünün nasıl kaydı olmuyor sizde WhatsApp konuşmaları ne o zaman, sizin adınıza başkası mı konuşuyor şirketinizin WhatsApp hattından. Türlü türlü oyunlar oynuyorsunuz bu da mı yok kayıtlarınızda düzeltmişsiniz adresi göndermişsiniz iyi bakın kayıtlara orada bir yerdedir.

09 Eylül 2024 11:08

Sayın Kullanıcı, Neden ödeme dekontunuzu ibraz edemiyorsunuz? Firmamıza Ödeme yaptıysanız lütfen dekontunuzu paylaşınız.

03 Temmuz 2023 14:22

Aylarca Beklenen Siparişte İletişimsizlik Ve Teslimat Belirsizliği

13 Ağustos 2025 14:24
Seda sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 16:20
Mobilya Noktası Sipariş Verdim Ürün Gönderilmedi
Mobilya Noktası Sipariş Verdim Ürün Gönderilmedi

08 Ocak 2025 20:31
Sürekli Ertelenen Siparişler Ve Yanıltıcı İletişim
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
31 Temmuz 2023 03:30