L'Oreal Saç Boyası Beklenmedik Renk Sorunu

19 Ekim 2024 08:43

L'Oreal markasının nude kahve saç boyasını satın aldım. Saçlarımı boyadığımda, simsiyah bir renk oldu. Beklediğim renkten çok farklı olarak saçlarım oldukça koyu bir renk aldı. Keşke bu boyayı siyah diye satsalar. L'Oreal'in saç boyaları konusunda maalesef memnuniyetsizliğimi ifade etmek zorundayım. Saçlarımın durumu beklediğim gibi olmadı; boyanın sahte veya son kullanma tarihi geçmiş olabileceğinden şüpheleniyorum, çünkü aldığım ürünün rengi ile saçlarımda ortaya çıkan renk arasında hiçbir benzerlik yoktu. Düzenli olacak mocha kahve boyuyordum. Hiçbir kozmetik mağazalarında uzun zamandır bulamadığım için nude kahve almak zorunda kaldım. Yıllardır L'Oreal kullanan bizi olarak çok üzgünüm

profile profile profile

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 09:33

29 Ekim 2025 10:50
Aldığım Saç Boyası Kutudaki Renkte Çıkmadı, Saçım Siyaha Döndü Ve Sertleşti
aldigim-sac-boyasi-kutudaki-renkte-cikmadi-sacim-siyaha-dondu-ve-sertlesti-4.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

L'Oreal Excellence Intense Saç Boyası Renk Sorunu Ve Beyazları Kapatmama Problemi

26 Ağustos 2025 16:17
loreal-excellence-intense-sac-boyasi-renk-sorunu-ve-beyazlari-kapatmama-problemi-2.jpg

20 Temmuz 2024 15:42

12 Kasım 2023 12:08