Loreal Paris Saf Retinol Gece Serumu Sonrası Yanma Ve Kızarıklık

22 Mayıs 2023 07:17

Markasına ve kalitesine güvenerek saf retinol gece serumu aldım. Daha ilk kullanmadan sonra yüzüm felaket derecede yanmaya kızarmaya başladı. İlk başta serumdan olduğunu anlamadım. İkinci günde kullandım ve yine yanma kızarıklık olunca anladım ki serumdan oldu. Şu an elimi yüzüme vuramıyorum o kadar ki yanıyor. Böyle bir marka nasıl olur da insanların sağlığını hiçe sayar hayretler içindeyim. Üstelik ücreti de cabası, verdiğim paraya mı acıyayım yüzümün geldiği halemi bilemedim. Ama ola ki bir iki güne geçmezse kesinlikle bu işin peşini bırakmayacağım.

Gulsen sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Saf Retinol Gece Serumu

09 Nisan 2024 20:43
Loreal Saf Retinol Gece Serumu

07 Temmuz 2023 03:57
Öznur sonucu yetersiz buldu

Loreal Retinol Serumu Yüzümü Yaktı

21 Nisan 2025 10:37
Loreal Retinol Serumu Yüzümü Yaktı
Asena sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 12:59
Loreal Paris Revitalif Lazer Saf Retinol Gece Serumu Yüzümü Mahvetti

Loreal Revitalift Lazer Serum Cildimde Ciddi Hasara Yol Açtı, Acil Destek Bekliyorum

05 Mayıs 2025 09:42
loreal-revitalift-lazer-serum-cildimde-ciddi-hasara-yol-acti-acil-destek-bekliyorum-6.pdf
loreal-revitalift-lazer-serum-cildimde-ciddi-hasara-yol-acti-acil-destek-bekliyorum-5.pdf

Loreal Paris Kategorileri