Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 20:16

L'Oreal Revitalift Göz Serumu aldım. O kadar yapış yapış ki gözümü açıp kapatamadım. Göz kapağım bile yapışıyor. Göz altımda hassasiyet meydana geldi. Tek sefer kullandım ve maili yazarken yine denedim yine aynı şeyleri yaşadım. Bu kadar ağır bu kadar yapış yapış bir ürün hiç görmemiştim. Bu maili firmaya attım, bana ulaşan müşteri hizmetlerinden D**** sanıyorum ismi memnuniyetsizlik için işlem yapamayacaklarını, ürünü damlattığım bir video göndermemi söyledi. Bu kişi ürünün içeriğine ve yorumlarına bakarak alışveriş yapmamı da söyledi. Kendileri ürünün damlatıldığı videodan formülasyon kontrolü yapacağına inanan iddialı birisi. Bana nasıl alışveriş yapacağımı da öğretti, sağ olsun! Ayrıca video göndermek istemezsem ürünü Gratis'e götürüp kontrol ettirmemi söyledi. Sevgili D**** koca L'Oreal in ArGe kalite ve laboratuvar birimlerinin bileceği formülasyonu Gratis'te ayaküstü tespit edeceklerine beni inandırmaya çalıştı. Bu çapta bir firma için memnuniyetin tabi ki önemli olması gerektiğini söyledim, gözü açıp kapatamayınca bunu kimsenin de kullanamayacağını söyledim ancak kendisi bunları duydu mu bilmiyorum. Sadece kendisi konuşuyordu ben derdimi güç bela anlatıyordum. Ürün iadesini istemiştim mailimde ama bu müşteri hizmetleri görüşmemden sonra bu çirkin ve haddini çok aşan görüşme için de mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

27 Eylül 2024 08:38

Bu kadar şikayetimin üzerine firmadan herhangi bir dönüş almadım. Bir daha hiçbir ürünlerini de almayacağım. Müşteri memnuniyetini hiçe sayan ve ürününün arkasında durmayan bu markadan alışveriş yapılmaz.

Selen

Teşekkür ederim profil resminize bakacak olursak aynı ürünü kullanmamız göz sağlığım açısından pek parlak bir fikir değil anladığım kadarıyla:) yine de teşekkür ederim iyi niyetiniz için :) ) )

Esra
Esra

Yorumunuza bakacak olursak da sizi ciddiye almak pek parlak bir fikir değil, bu yaşa kadar gelmiş olmanız bile şaşırtıcı iyi günler :) ) ) ) ) )

Selen

Selamlar zaten ürün içeriği dolayısıyla yapışkan size yanlış bir dönüş yapmamışlar

Büşra

Size göndereyim kullanmak ister misiniz?

Peyam sonuçtan hiç memnun değil

L'Loreal Revitalift Serumu Cildimde Sivilce Ve Bozulmaya Yol Açtı, Destek Alamadım

07 Eylül 2025 13:39
lloreal-revitalift-serumu-cildimde-sivilce-ve-bozulmaya-yol-acti-destek-alamadim-3.jpg
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 13:33

Müzeyyen