20 Ekim 2024 01:53

Oğlumun doğum günü için sipariş ettiğim pasta saat 11:00 civarlarında geldi. Geldiğinde pastanın bir bölümü tamamen ezilmiş ve üzerindeki meyveler düşmüştü. Doğum günü pastası olmasından dolayı misafirlerin gözü önüne çıkarılacak bir pasta değildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda yeni pasta ile değiştireceklerini söylediler. Daha sonra beni şube arayıp, ellerinde bu pastadan olmadığını ancak yaptırıp saat 16:00 ya kadar teslim edeceklerini belirttiler. Saat 17:00 olduğunda pasta gelmemişti. Tekrar aradığımda şubeden dönüş sağlandı ve pastanın 9 gibi gelebileceğini söylediler. Misafirlerimi o saate kadar bekletemeyeceğimden yeni pasta gelmesini istemedim. Ve çok heyecanlanarak organize ettiğim oğlumun doğum gününü ezik bir pasta ile kutladık Liva sayesinde. Dahası pasta meyveleri de beklemiş ve porsumuş şekildeydi. İçinden ekşimsi bir koku geliyordu. En azından yenisi ile değiştiremeyeceklerini söyleselerdi, bende ona göre başka bir yerden yeni bir pasta sipariş edebilirdim. Geleceğini söyleyip beni mağdur ettiler.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 10:33
Liva Pastanesi (livashop.com) Hayal Kırıklığına Uğratan Hasarlı Pasta Teslimi
Liva Pastanesi (livashop.com) Hayal Kırıklığına Uğratan Hasarlı Pasta Teslimi
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 18:44

Liva Pastanesi (livashop.com) Sipariş Getirmiyor