Tuğba sonuçtan çok memnun

Liva Clinic Yanlış Yapılan Burun Dolgusu

13 Aralık 2022 19:36
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“İlgileri için çok teşekkür ederim burun dolgum yeniden yapıldı çok ilgilendiler arkasında durdular ekibe teşekkür ederim”

Liva clinicte burun dolgusu yaptırdım ve bu ilk yaptırdığım dolgu değil daha önce farklı bir klinikte yaptırmıştım fakat Liva klinik sosyal medyada kendini öyle gösteriyor ki güven veriyor halbuki öyle bir durum yok. Hiç memnun kalmadım dolgudan bir kere burnum zaten küçük sadece kalkık olsun istemiştim fakat sayelerinde yapılan yanlış dolgudan dolayı kemerli bir burnum varmış gibi duruyor yani 1750 TL para ödedim fakat ayna da gördüğüm görüntüden memnun değilim randevu vermek için gecenin ikisinde mesaj yazan klinik memnun olmadığımı söyleyince telefonlarımı açmıyor mesajıma dönmüyor. Zaten kliniğe girince sahte bir samimiyetle karşılanıyorsunuz öncelikle işlem daha yapılmadan para ödeniyor doktor bile yaptığı işlemi beğenmemiş olacak ki işlem sonrasında ayna bile vermedi bakmam için Kendinizi bu kadar reklam edeceğinize lütfen yaptığınız pardon yapamadığınız dolgunun arkasında durun.

Tuğba
24 Aralık 2022 04:23

Seray

Merhabalar, hangi doktora işlem yaptırdınız acaba?

Liva Clinic’te Yetersiz Dolgu Ve Botoks Sonucu Mağduriyet

08 Aralık 01:30