Yeşim sonuçtan çok memnun

Samsun Liv Hospital Hasta Reddi

10 Ağustos 2024 10:08
Yeşim'in Teşekkür Mesajı
“Hasta hakları biriminden Merve hanıma çok teşekkür ediyorum. Kendisinin yapmış olduğu açıklama beni tatmin ve memnun etti.”

Samsun Liv Hospital'a telefonla ulaştım. Ehliyet için sağlık raporu almak istediğimi ama kullandığım bir ilaç sebebiyle psikiyatriye sevk edildiğimi söyledim. Hastanenizde bu işlemleri gerçekleştirebilir miyiz diye sordum. Hastaneye gelmemi, yardımcı olacaklarını söylediler. Ben de 50 km mesafeden yola çıkıp geldim. Hastanede ise psikiyatri doktoru, onun takipli hastası olmadığım için beni muayene etmeyi reddetti. Rapor veremeyeceklerini söylediler. Yani kısaca doktor, beni görmeden, sorunumu bilmeden, hangi ilaçları kullandığımı ve hatta adımı bile bilmeden beni muayene etmeyi reddetti. Hiç de profesyonel olmayan bu yaklaşımından ötürü hem hastaneden hem de ilgili doktordan şikayetçiyim. Doktorun adını ben de bilmiyorum çünkü kendisini uzaktan bile göremedim.

Yeşim
Yeşim
12 Ağustos 2024 11:16

14 Ağustos 2024 11:45 (Şikayetten 4 gün sonra)

Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Samsun Mağdur Etti!

08 Şubat 2024 23:22

Liv Hospital Çocuk Doktoru Tavrı

21 Eylül 2023 15:50
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Randevu Engeli Ve Hizmet Reddi

01 Mayıs 2025 16:21