Liatris Travel Çanakkale Memnuniyetsizliği!

27 Kasım 2024 13:442.328

Çanakkale merkezli Liatris Travel acentesi aracılığıyla 22-24 Kasım 2024 tarihlerinde Çanakkale-Sapanca Şile Ağva istikametine olan geziye katıldık. İlk sabah kahvaltı olarak anlaştıkları yerin kahvaltısı çok kötü durumdaydı. Pişirilmiş yumurta diye önümüze gelen yumurta resmen taş olmuştu (Kahvaltıda en göze batan kotu kısımdı). Rehbere durum söylenince siz bizim için değerlisiniz vb. Seklinde ithamlarla orayı değiştireceklerini söyleyerek geçiştirdi. Hiç değiştireceklerini düşünmüyorum bu arada Çünkü herkes bir defa gördüğü için herkese aynı yalan olma ihtimali çok yüksek. Akşamına Sakarya'da bulunan Hampton Hilton oteline geçtik otelde yer olarak aile olmamıza rağmen çift kişilik yataklı odayı verip diğer yatağı sorunca acenteden öyle liste geldiğini söylediler 3 tek kişilik oda olduğunu söylediklerinde, yaptıklarının mantıklı olmadığını söyleyince normal aile odasını verdiler. Aksam yemeği için sadece tek çeşit bir yemek menüsü sunuldu önümüze sabah kahvaltısında bir problem yoktu.

Ertesi gün yani 24 Kasım 2024 tarihinde İstanbul sile ve Ağva istikametine çıkıldı. Bu esnada turda konsept gereği bulunan rehberin gerekli özeni göstermediği gidilen yerlerle ilgili herhangi bir anlatıma dahi girmeye tenezzül etmediğinden anlaşıldı. Devamında Ağva'da yemek molası için kendisinin önerdiği ve ısrarla düzgün bir yer mi diye sormamıza rağmen yıllardır gittiği yer olarak niteleyerek otobüste insanlardan sipariş alıp restorana vermiştir. Gittiğimizde ise kapalı alanda toplam 4 masanın olduğu 2'sinde de müşteri olduğu kalan yerin ise açık alanda olduğu görüldü (bu arada hava derecesi eksilerde geziyor) ve yemeklerin erkenden yapılıp soğuk şekilde önümüze konulduğunda neden böyle bir çaba içine girip insanları yanlış yönlendirip soğukta ve soğuk şekilde ızgara yemeği yedirdiği sorulunca başka uygun fiyatlı yer olmadığını önünüze yemek geldi mi geldi mantıksızlığından ve saygısızlığından gittiğini anladık. Hırsından kızıp başka yere giden insanların fiyatların aynısına çok yakın olduğunu gördük.

Bu şekilde insanları akılsız yerine koyan ismini su an hatırlamıyorum (Ankara'dan geldi geri tekrar dönüşte Ankara'ya geçti ) rehber ve turdan şikayetçiyim. Ankara'dan gelen bu rehber arkadaştan ve kendisi ile is yapan firmadan gerekli hassasiyeti göstermediği için bunları yazmak zorunda kaldım. İllaki bir şeylerden kısıp insanları aldatmanın bir anlamı yok ne ise o düzgünce yazılır uyarsa insanlar gelir.

30 Kasım 2024 02:54

Değerli misafirimiz öncelikle bu durumdan dolayı özür dileriz Ne yazık ki istemediğimiz bir durum yaşandı ama bu yaşanan mücbir sebebtir. 1) Asıl rehberimiz Yedigöller'de bizi bekliyordu fakat yol kapandığı için rehberimize ulaşamadık bu sebeple ne yazık ki rehber zorunluluğu olduğu için bir rehber almak zorunda kaldık 2) kahvaltı yerimizde normalde Bolu'da güzel manzaralı bir yerdi fakat mücbir sebeplerden dolayı gidemediğimiz için mecburen sizi bir yere götürmek zorunda kaldık 250₺'ya edilmiş kahvaltı. 3) otelde eğer yemeğiniz soğuk geldiyse geri gönderebilirsiniz. Bu tamamen sizin tasarrufunuzda ne yazık ki yemekler soğuk mu diye kontrol yapamıyoruz ama bu şikayetinizi otele bildirdik. 4) Şile Ağva'da restaurant şikayetini söylemişsiniz değerli misafirimiz biz firma olarak misafirlerimize seçenek sunuyoruz kimseye zorla yemek yedirmiyoruz memnun kalmadıysanız yemek zorunda veya oturmak zorunda değilsiniz. Onun dışında elimizden başka bir şey gelirse seve seve yardımcı oluruz

28 Kasım 2024 21:18

Merhabalar ; Yedigöller yolu hava şartlarından kapandığı için kahvaltı mekanımıza gidemedik son dakika bulmak zorunda olduğumuz bir yere mecbur kalarak sizleri götürdük. Bunun açıklaması sizlere yapılmış olması gerekiyordu. Aynı şekilde Bolu'da ikamet eden rehberimizde bizlere katılamadığı için mecburen yol üzerinden rehber almak zorunda kaldık hava şartlarından dolayı yaşanan sorunlar için sizlerden özür dileriz 🙏

İzmir Gezi Fırsatları Çanakkale Turumuzdaki Aksilikler

13 Nisan 2024 23:555.509

12 Nisan 2024 de Çanakkale turuna eşimle birlikte katıldık. Türkiye'nin birçok yerini gezdik fakat bu organizasyonun düz...

SSC Ne Kadar Rezil Edebilir İnsanı

13 Nisan 2024 21:243.081

SSC turdan 3 kişi 9 Nisan 2024 bayram akşam çıkışlı Bozcaada Ayvalık Pamukkale turu satın aldık. Yolculuk başlayana kada...

SSC Ne Kadar Rezil Edebilir İnsanı