Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
07 Ekim 2024 10:30

09.09.24 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan LG 27gr83q-b monitör aldım. Üründe panel arızası çıktı, Vatan değişimi kabul etmedi. LG yetkili servisi değişim raporu verirse ürünü değiştireceklerini söylediler. Şubeden alınan ürünlere değişim yapılmıyormuş. LG servisi günlerce hiçbir işlem yapmadı. 2k QHD olan monitörü HDMI kablo ile laptoba bağlayıp çalıştığını belirttiler. İtiraz ettim, bu şekilde bir arıza bulunamayacağını belirttim. Ellerinde monitörü test edecek teknik yeterliliğin olmadığını söylediler ve buna rağmen sağlam raporu vereceklerini belirttiler. Bunu hangi sebeple yaptıklarını sorduğumda bence cihaz çalışıyor diye bir açıklama geldi servisten. Elimde monitörün bozuk olduğuna dair video ve fotoğraflar olduğunu, hiçbir işlem yapamadıklarını söyledim LG yetkili servisi de bunu kabul etti. Hukuksal haklarımı arayacağımı belirttim. Sonrasında tekrar servis tarafından arandım ve değişimi yapacaklarını söylediler ancak bir haftadır incelemede diye bekletiliyorum. Sıfır aldığım monitörü tam bir aydır kullanamıyorum. Herkes sorumluluğu bir başkasını atıyor ve ben tüketici olarak mağdur durumdayım.

Ahmetselman sonuçtan hiç memnun değil

Ahmetselman
12 Ekim 2023 15:25

İlayda
17 Ocak 2024 21:34
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
17 Kasım 2023 12:14
Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Kahraman
05 Eylül 2023 12:28