Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

LG Çamaşır Makinesi Problem Üzerine Problem

Mücahit
23 Eylül 2024 20:28

Hayatımda ilk defa LG marka çamaşır makinesi aldım. Trendyol'dan sonra çamaşır makinesini kurdular. Çalıştırdık, bir hafta sonra makine sıkmamaya başladı. Çamaşırları içinden zorla aldık. Servis geldi. Makinenin değişmesi gerektiğini söyledi. Makineyi bizden aldı ve size değişim için evrak yollayacağız dedi. Serviste çalışan arkadaş, ürün servise gittikten sonra ertesi gün biz aradık, bize dediler ki biz cihazı test edeceğiz. Video kayıt altına alacağız. Ondan sonra bir hafta sonra size evrak vereceğiz. Bir haftanın sonunda servis bize, biz çamaşır makinesini LG'nin fabrikasına yolladık, 15 gün sonra bize evrak yollayacaklarını söylediler. Sonuçta bu bir çamaşır makinesi, bu bir ihtiyaç. Makineyi ben sıfır almışım, sizin prosedürünüz beni ilgilendirmez ki. Ben bir ay, iki ay boyunca ne yapacağım? Bu nasıl bir saçmalık? Sonuçta hata sizin, sizin servis hatanız. Video çekerek size yolluyor, siz servise güvenmiyorsunuz, 15 günde siz test edeceksiniz. Yani bu nasıl bir işleyiş, nasıl bir saçmalık? Sonuçta eve bir süs eşyası almadım, çamaşır makinesi aldım. Bunun bir an önce hallolmasını istiyorum. Aksi takdirde mahkemeye vereceğim. Mağdur olduğum günlerin tazminatı için de mahkemeye vereceğim. Mahkemeye vereceğim de ilk firma siz olmayacaksınız. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, oradan yardımcı olamıyorlar. Servisi arıyoruz, servis diyor fabrikaya yolladık. Biz kimi arayacağız? Yok genel merkez verecek onayı, yok genel merkez. Genel merkez kim? Ankara Millet Meclisi'ne mi gidecek, milletvekilinden mi onay alacaksınız? Ben anlamadım. Bir an önce benim bu sorunum çözülsün.

Osman
27 Nisan 2024 13:30
LG Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün Garanti Kapsamında Tamir Etmiyor
LG Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün Garanti Kapsamında Tamir Etmiyor

LG Yeni Çamaşır Makinesinde Hasar Ve İade Süreci Karmaşası

Yeliz
14 Mart 2024 13:02
LG Yeni Çamaşır Makinesinde Hasar Ve İade Süreci Karmaşası
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

LG Oyalıyor Makine Sorunumu Çözemediler

21 Mart 2024 18:04
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
03 Temmuz 2024 18:13