Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

LG 55NANO766 Panel Sorunu

Cengiz
07 Ocak 2024 00:40

Merhaba, 55NANO766 model TV aldım ve bu TV'nin panelinin IPS olduğu söylenmişti. Birkaç LG mağazasına sordum ve IPS oldukları söylendi. Ancak ben 55NANO766 modelini aldığımda panelin VA panel olduğunu gördüm. Ürünü BİM'den satın aldım ve IPS panelli bir 55NANO766 istiyorum. TV'nin değiştirilmesini talep ediyorum. Bu durum beni çok üzdü ve acil olarak değişimini istiyorum.

11 Ocak 2024 09:05

Merhaba Arkadaşlar LG gibi büyük şirket yalancı şirket olduğunu kısaca anlatıyım

TV almak istiyordum, LG satan mağazalara gittim, LG Çalışana sorudum ‘55nano766qa’ ıps panel mi yoksa va mi diye, Çalışan 55nano766qa TV'ler ıps Panel dedi ve ben 55nano766qa aldım, LG kurulum ekibi geldi kurdular. Gittiler ben emin olduğum için panelin ıps olduğuna kontrol etmedim LG kurulum gittikten sonra kontrol ettim va çıktı Şimdi ben sizden ne ürün iadesi istiyorum ne para iadesi istiyorum ben ips olanla değişmesini istiyorum sizin hatanızı tüketici çekemez, bir kutuda iki farklı ürün olduğunu belirtecek bir ibare yok, LG çalışanları bilgileri yok bu ürünü geri alıp bana ıps panelli 55nano766qa göndermek zorundasınız.

10 Ocak 2024 11:57

@lgturkiye #LG

Ihsan sonuçtan hiç memnun değil

Ihsan
01 Eylül 2025 23:48
kirik-televizyon-icin-degisim-ve-iade-reddi-musteri-magduriyeti-5.jpg
kirik-televizyon-icin-degisim-ve-iade-reddi-musteri-magduriyeti-4.jpg
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Mart 2024 11:08
LG TV Görüntü Sorunu
LG TV Görüntü Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
22 Ağustos 2025 13:27