Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Lexus Trader Para Çekme İşlemi!

25 Temmuz 2023 14:46

Lexus yatırımdan hesap açmam için defalarca arayıp tatlı dille konuşup yatırım yapmaya ikna ettiler. Verdikleri sinyallerin Başarı oranı çok düşük olduğundan, yatırdığım paramın erimemesi için içerideki paramın 3/2'sini çekmek için talepte bulundum. Talebin gerçekleşmesi için 5 lot doldurmam gerekiyormuş. 5 lotu açıklayın dediğimde cevap yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok. Ararken telefonda zaten ''spam'' uyarısı veriyor. Danışmanı arıyorum lütfedip açıklama yapıp dönüş bile yapmıyor. Her şey parayı yatırana kadar. Ondan sonrası tamamen kayıp. Süreci biraz daha takip edeceğim ve sonuç alamazsam savcılık kanalıyla hakkımı arayacağım.

28 Temmuz 2023 13:59

Lexus trader firmasından G**** t**** isimli yatırım danışmanının ısrarlı aramaları ve güven telkin etmesi neticesinde yatırım yapmaya karar verdim. Kendinisini yatırım danışmanı zanneden kişinin verdiği sinyaller doğrultusunda işlem açmaya başladım. Şunu belirteyim verdiği işlemler beni hep terste bıraktı. Başarı oranı çok düşük. Baktım içerideki param eriyor 500 dolar çekim talebinde bulundum. 5 lot işlem açmam gerektiğini belirttiler. 3.44 lotta mevcudum vardı. Bari 500 dolarım erimesin diye 5 lota tanımlayacak zararına işlem açtım ve kapattım. Bu seferde mazeretleri açtığım işlemin scalp işlem olduğunu en az 3 dakika işlemde kalmam gerektiğini belirttiler. G**** isimli şahıs ben lotu dolduracağım sen merak etme dedi. Bende daha garanti işlem vereceğini düşünerek bir şey demedim. Bu kendini yatırım danışmanı zanneden yanıltıcı şahıs firmanın bilgi işleminden giriş bilgilerimi alarak işlem açmış. Bu iş bilmez cahil stop koymadan tek işlemde 660 dolar ile hesabımı patlattı. Muhatap bulamıyorum.   Böyle bir yatırım danışmanını bünyesinde ancak merdiven altı yatırım şirketi işe alır.  İddia oynayın, piyango bileti alın, at yarışı oynayın daha iyi. En azından tutturursanız paranızı alırsınız.

Gulizar sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 17:20
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 11:39
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 11:04
Excel Yatırım'dan Paramı Çekemiyorum.
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hissenseglobals Çekim Talebim Yanıtsız Kaldı Ve Paramı Alamadım

23 Haziran 2025 22:15