Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Letoon Sport Ayakkabı Ayak Sağlığını Bozuyor

22 Kasım 2023 10:13

Letoon'dan lila rengine aldanarak spor ayakkabı satın aldım. Ayakkabıyı giydiğimde ayak tabanımın çok aşağıda olduğunu fark ettim. Nitekim ertesi gün her iki dizimde ağrı başladı. Ağrım giderek ilerledi ve her iki dizime menisküs, ödem teşhisi kondu. Spor ayakkabının diz ağrımı tetiklediğine adım kadar eminim ki doktor da bunu onayladı. Şu anda ucuz ve rengi güzel diye aldığım bir ayakkabı yüzünden gereksiz yere fizik tedaviye gidiyorum. Firma sahipleri hiç alınmasın! Sağlık her şeyin üstünde gelir!

24 Kasım 2023 19:36 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Kasım 2023 20:28

Çözümsüz cevabınızı çok ironik buldum. Ayakkabıyı tabi ki rengine aldanarak almadım. Anatomik olduğunu iddia ettiğiniz ayakkabının tabanı çok düşük. Kalite performans sıfır. Ayakkabının üretimini planlarken taban düşüklüğünü hesaba katmanızı ben önereyim bari size. 3 Ürünü de iade etmek istiyorum. Ayak sağlığını önemsemeyen kişiler tercih edebilirler

25 Kasım 2023 15:38
25 Kasım 2023 15:55

Tüketici Mahkemesinde para iademi alma hakkımı kullanacağım Müşteri memnuniyeti odaklı olmayan firmalara para kazandırmayacağım ve Tüketici Mahkemesinde bilirkişi ile ürününüzün kusurunu ispat edeceğim

25 Kasım 2023 16:00

Ürün giymeden taban düşüklüğü anlaşılmaz! Hakkınızda bir sürü şikayet var çözüm yetersiz sayıda. İyi ki Tüketici Mahkemesi var! Anatomik diye pazarlayıp sağlıksız tabanlı ayakkabı ile Sağlığımı bozduğunuz için hakkımı helal etmiyorum

30 Mart 2024 15:12

Tüketici mahkemesinden ayakkabımın bilirkişi ye gönderilmesi letoon un haksız savunması ile engellendi Hakkımı arayacağım

30 Mart 2024 15:38

Bana ürünü iade alamayız cevabı verip Tüketici Mahkemesi'ne "ürünü alalım dedik kendisi iade etmedi" diye savunma yapan firmayı şiddetle kınıyorum

04 Nisan 2024 11:01

Letoon marka ayakkabı hiç kullanmadığım halde süresi geçtiği için iade almamıştır. Ayak sağlığımı bozan bu firmayı Tüketici Mahkemesi'ne şikayet ettim. Tüketici Mahkemesi Savunmalarında ayakkabımı kendileri iade almadığı halde benim iade etmediğimi söylediler. Letoon Tüketici Mahkemesi savunmasında"Müşteri temsilcilerimiz satış ve iade prosedürlerine rağmen, yani iade süresinin geçmiş olmasına rağmen müşteriyi kırmamak ve mağdur olduğu iddiasına karşılık kullanmadığı ürünler için ürünler kullanılmadıysa sağlığınız bizim için önemli bu ayakkabıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız Kullanmadığınız ürünün iadesini kabul edebileceğimizi kendilerine bildirdik" yazmıştır. Bu sitede yüzlerce letoon şikayeti var savunmada benim art niyetli olduğum iddia edilmiş. 800 lira için düştüğünüz duruma bakın! Şiddetle kınıyorum! Ayıp, yazık, günah! Hakem Heyeti'ne yanlış bilgi vermek kul hakkıdır. Ayakkabı paralarımı asla helal etmiyorum ve zaman Letoon ayakkabı kalitesi ile ilgili bütün gerçekleri ortaya çıkaracaktır! Ayakkabılarınızın çok satması ucuz oluşundan! Bilirkişi raporu her şeyi ortaya çıkarsın

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 21:24
Letoon Ayakkabıları Diz Sağlığımı Bozdu

05 Ekim 2023 01:09
Letoon Sport Ayakkkabı Taban Parçalanması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 17:23
Letoon Sport Marka Spor Ayakkabının Rahatsız Olması