Lenovo Bilgisayar Yeni Aldığım Lenovo Markalı Bilgisayardan Mağduriyete Uğradım

31 Ocak 2024 14:09

3 ay önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo markalı bir bilgisayar aldım. Aldığımdan beri oyun oynarken ekran ve klavye donuyor, herhangi bir işlem yapamıyorum. Şarjı bitene kadar bu sorun devam ediyor ve bu esnada bilgisayarın fanından çok yüksek bir ses geliyor, videomda bu sorunlar mevcut. Vatan Bilgisayar'a geri götürdüm ve servise yollanması için gerekli sıkıntıları belirttim, iade talebinde bulundum. Birkaç gün sonra bilgisayar geri geldi ancak hiçbir işlem yapılmamıştı. Üzerinde 'sorun görememişler' diye belirtilmişti. Biz de bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan teslim almadan tekrar servise yollamaya çalıştık, hatta Lenovo'nun servisinin üst yetkilileriyle bile iletişime geçildi ama ikinci seferde de bilgisayar aynı şekilde geri gönderildi. Lenovo gibi bir markanın müşterilerini bu kadar mağdur etmesi hiç hoş değil. Bilgisayar yeni alındı ve bu kadar sorunun olması normal değil. Bizimle ilgilenilmiyor. Bilgisayarı okul için aldım; çizim yapmak amacıyla kullanacaktım. Okul açılacak ve bilgisayar hâlâ elimde değil. Son kez bir daha yolladık, eğer yine aynı şekilde hiçbir şey yapılmadan müşterisine teslim edilirse, gereken makamlara başvuracağız.

31 Ocak 2024 15:04 (Şikayetten 55 dakika sonra)
31 Ocak 2024 15:19

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Batuhan
Şikayeti Çözüldü

Çözümü nasıl oldu bu sorunun aynı problem bende de var şu anda?

Arda

Uzun bir sure mağduriyete uğradım sonunda bilgisayarıma uzaktan erişilerek bıos güncellemesi yapıldı sorun çözüldü sonra

Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

Mervenur
11 Kasım 2023 15:41
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Firdevs
18 Kasım 2023 17:10