Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Layla Şirin Ajans Gençlik Hayallerimi Yıkan Ajans Deneyimi

29 Ekim 2024 00:53

Henüz 15 yaşındaydım, benim de bir hayalim vardı her genç gibi. Ancak o kadar çok övülen Layla Şirin Teenagency ajansı, beklentilerimi karşılamadı. Ağustos ayında 1000 TL'yi hesaplarına yatırdım. Bu şahıslara mesaj attım, haftalarca beni oyaladılar. Sözde 1 hafta içinde MEB sitesinde oyuncular kısmında adımın gözükeceğini söylediler, lakin aradan haftalar, aylar geçti. Çok merak ediyorum, neden? Madem yapmayacaksınız, neden ajans açıyorsunuz? Gerçekten sadece parama üzülüyorum. Haftalarca biriktirdiğim paramı size yatırdım, parayı aldıktan sonra hiçbir şekilde dönüş olmadı. Şikayetler kısmına giriyorum, ayda yılda bir şikayet atıyorlar ve gençlik ajansıyla hiçbir şikayet göremiyorum. Anlamadım. Bir enayi ben miydim? Nasıl vicdanınız rahat? Ben ne hayallerle, ne umutlarla yatırdım o parayı. Oysa Leyla abla storylerinde ne kadar cana yakın ama hiç yardımcı olmadı. Ayrıca Leyla ablaya günlerce yazdım, o da dedi ki 1 haftaya olur vs., numaramı istedi. Yok efendim, size dönüş yaparlar. Bu genç sayfasına yazıyorum, tek bir cevap yok. Bir kerecik attığım mesaja baksanız ne olurdu? Ailem, arkadaşlarım, en çok da annem mutlu olmuştu ve ben inanıyordum. Çünkü parayı yatırmadan önce sürekli tanıtım isteniyordu. Parayı yatırdık, ne Layla Şirin ajansa kaydımız var ne de dönüşümüz var. Kimsenin dilinden düşmeyen ajansın gençlere hiçbir katkısı yok ya da bana mı şans işi? Ama gerçekten şunu söylemek istiyorum: Benim yerimde başka biri olsa şu an dava bile açabilirdi bence ama yine ben bir şey demiyorum, kınamıyorum. Layla Şirin ajans olmazsa en iyileri, en üstleri vardır. Umarım bana yaptığınız gibi başka hiçbir gencin hayalleriyle oynamazsınız.

Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Kayıt Sorunu Yaşadım

01 Haziran 2025 00:13
Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Kayıt Sorunu Yaşadım
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 03:22
Reklam Seçim Sürecinde Yanıltıcı Bilgilendirme
Eda sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 10:50
Layla Şirin Ajans, Ödeme Aldıktan Sonra Hiç Ses Yok! Yazık
Tulin sonuçtan hiç memnun değil

Layla Şirin Ajans Haksızlık Yapıyor!

07 Mayıs 2024 23:01