Yusuf sonuçtan çok memnun

Land Rover Motul Motor Şanzıman Yağları

29 Aralık 2023 12:56

Land Rover Freelander 1 2000 model 2.0 TDI araç sahibiyim. 11.12.2023 tarihinde Ankara Şaşmaz Oto Sanayi'nde bulunan Beyler Land Rover özel servisine şanzıman ve motor aksamındaki yağ kaçakları için aracımı götürdüm. Şanzıman ve motorda Motul yağlarının kullanıldığı bilgisi verildikten sonra gereken işlemlerin yapıldığı ve aracı alabileceğim söylendi. Ankara'dan ikamet ettiğim Mersin'e 26.12.2023 tarihinde hareket ettim. Ankara-Mersin otobanının 75. Km'sinde aniden motor stop etti ve kilitlendi. Konya'da bulunan Beytullah Aydoğdu özel Land Rover servisine çekici vasıtasıyla aracı götürdüm. Gerekli incelemeler sonucunda arızanın tamamen yağ kaynaklı olduğu tespit edildi. Bu bilgi üzerine almış olduğum numuneler bende mevcuttur. Bu numunelerin firmanız laboratuvarlarında incelenmesini ve doğru yanlış olduğu hakkında en doğru tespitin yapılabilmesi için, hem firmanızın adının lekelenmemesi hem de benim mağduriyetimin giderilebilmesi ve yasal haklarımı koruma altına alabilmem adına laboratuvarınızdan çıkacak sonuç belgesi, ileride firmanızın da benim de elimde bir kanıt niteliğinde olacaktır. Motul Türkiye web sayfanıza mail ve telefon ile iletişim kurma girişimlerime hiçbir şekilde dönüş yapılmamıştır.

29 Aralık 2023 12:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Motor Arızası Ve İkame Araç Sorunu

Uğur
30 Ocak 14:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
29 Nisan 2024 14:26