Uğur sonuçtan çok memnun

09 Nisan 2024 19:55
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü gerçekten çok teşekkür ederim sizlere yardımcı olduğunuz için yanlış anlaşılma düzeldi”

Bu vlogger harika videolar yapıyor! Gel izle! Hesabım, pornografi şikayeti üzerine kalıcı olarak engellenmiş. Hesabımda pornografi ile ilgili en ufak bir içerik bulunmamaktadır. Şikayetlerin incelenmesinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve hesabımın kalıcı engel yerine süreli engellemeye çevrilmesini talep ediyorum. Çok sayıda takipçim ve yüksek izlenme oranım bir anda kayboldu. Kayıtlarınıza bakabilirsiniz. Bu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Bir kişi tarafından pornografi iddiasıyla şikayet edilmiş olmama rağmen, böyle bir durum söz konusu değil. Bir kişinin keyfi şikayeti üzerine hesabımın ne kadar hızlı bir şekilde iki kez şikayet edildiğini görün: İlk şikayette uyarı almışım, ikincisinde ise kalıcı engelleme uygulanmış. Ancak o sırada aktif değildim ve durumdan haberim yoktu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şikayet tarihini ve saatini içeren görseli ve hesap kullanıcı adımı eklediğim görselleri inceleyebilirsiniz.

09 Nisan 2024 19:38

Hesabımı pornografi şikayeti üzerine kalıcı olarak engellemişsiniz hesabımda en ufak pornografi ile ilgili bir şey yok şikayetleri inceleme konusunda sıkıntı var hesabımın kalıcı engel değil de süreli engellemeye çevrilmesini istiyorum onca takipçi ve izlenme oranı birden yok oldu kayıtlarınızda bakabilirsiniz bu mağduriyetimi giderin bir kişi pornografi üzerinden şikayet etmiş fakat öyle bir şey yok birinin keyfi şikayeti üzerine olana bak 1 dakika içinde 2 şikayet atmış ilkinde uyarı gelmiş ikincisinde kalıcı engelleme fakat aktif değildim o zaman haberim olmadı yardımcı olunursa sevinirim şikayet tarihini ve saatinin olduğu görseli ve hesap kullanıcı adım eklediğim görsellerdedir

10 Nisan 2024 04:16 (Şikayetten 8 saat sonra)
13 Nisan 2024 17:36

Sorununuzu daha iyi çözmenize yardımcı olmak için lütfen sorunlarınızın detaylı açıklamalarını hesap ID'le birlikte iletebilirsiniz.

13 Nisan 2024 18:34

14 Nisan 2024 04:32

Hak sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hesap Engeli Ve Bonus İadesi Talebi

Hak