Kundakçı Yer Fıstığı (osmaniyeyerfistigi.com) 0 Hijyen İçinden Taş Çıkan Fıstıklar

Can
16 Ocak 2024 13:205.128

Yer fıstığı arayışı içerisindeydim. Instagram üzerinden @Osmaniyeyerfistigi80 Moka Osmaniye / Kundakçı Yer Fıstığı sayfasını buldum. Özenle hazırlandıklarını ve en iyisi olduklarını söylemişlerdi. Ancak iki üç siparişim de özensiz hazırlandı. Eksik veya yanlış sipariş geliyordu. Son siparişimde ise içinden taş çıktı. Bunu belirttiğim zaman, sonraki siparişlerde telafi etmek istediklerini söylediler. Fakat bu hijyen konusu benim için önemli bir mesele. İçinden taş çıkıyorsa, fıstık ezmesinin nelerle ezildiğini düşünmek bile istemiyorum.

Efecan
Efecan
Benzer Şikayeti Var
24 Ocak 2024 11:41

Kocaman cam parçaları! Aldığım fıstık ezmesinin içinden kocaman cam parçaları çıktı! Dişlerimde kırılınca fark ettim. Sorunumu dile getirincede geçiştirip ilgilenmediler cevap vermiyorlar arayacağız deyip aramıyorlar. Daha önce 4 kilo almıştım bu siparişimde 3 kiloluk aldım. Bir daha almayacağım Allah kimseye nasip etmesin bu ürünü. Ölümcül bir hata!

Kundakçı Yer Fıstığı Resmen Çöp Gönderiyorlar

Huseyin
25 Haziran 2025 11:262.155

Moka Osmaniye markasının bir de soyulmuş iç fıstıklarından alın da görün ürün kalitesini! 2 kg ürün aldım, resmen çöp gö...

Kundakçı Yer Fıstığı Resmen Çöp Gönderiyorlar
3 Destek

Halit
7 Şubat 2024 22:34640

Her zaman gittiğim yerden Tadım Acı Baharatlı Yer Fıstığı ürününü satın aldım. Ve içinden siyah fıstıktan da büyükçe bir...