Kula Halı Yıkama Yıkanmadan Geri Gelen Halılar

31 Mart 2024 13:09

Bir ay önce yıkattığım üç adet halımı evimde ilaçlama olduğu için teslim aldıktan sonra tamamen açıp kullanmaya başlamadım. Bu nedenle salon halımın yıkanmadığını fark etmem oldukça geç oldu. Özür dilerim ama halının içindeki çöpler hâlâ duruyordu. Cumartesi günü açtığım halılarımın hiç yıkanmadığını görünce, pazar günü halı yıkama servisini aradım. Telefondaki yetkili bir ayı geçtiği için şikayeti kabul edemeyeceğini belirtti. Bambu halılarım için normal halılara göre iki katı ücret ödedim. Güvendiğim için halıları açıp kontrol etme gereği duymadım, ancak bu konunun takipçisi olacağım ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Benim yaşadığım mağduriyet ve üzüntü kadar siz de uğraşın.

05 Şubat 2024 22:33

Emir Halı Yıkama (Eskişehir) Emir Halı Yıkama (Eskişehir) Çirkin Üslubu Ve Pis Halı Getirmesi

13 Kasım 2023 18:33
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Ev Halı Yıkama Vermiş Olduğum Ürünlerimin Hasarlı Olması Konusunda Şikayetçiyim.

11 Eylül 2024 14:38

01 Aralık 2023 19:10
İlkbahar Halı Yıkama (İstanbul) Halı Yıkama Hizmetinden Memnuniyetsizlik
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 21:26