Kubato M5 112 Arka Hidrolik Kovanı Arızası

12 Temmuz 2024 11:28

Traktör arızası 2023 yılında M5 112 aldım aldığımızdan beri arka hidrolik problemi vardı. Kolları ne iniyor ne kalkıyordu. Erzurum'dan yetkili servis geldi, ayarlayamadı, Narman servisi geldi, ayarlayamadı, 500 saat bakımını yaptı, satın aldığımız bayiinin haberi var, bunun üzerine Erzurum yetkili servisi traktörü Bayburt servisine götür parça gelecek, parça geldiğinde götürdüm ve traktör ayarlandığı söylendi, bunun üzerine traktörün arka kollarına pulluk koştuk ancak yağ kaçağını fark ettim, söyledim, Bayburt servisine götürdüm, yaptıklarını söyledi gittim aldım geldim yine aynı şekilde aynı yerden yağ kaçağını fark ettim söyledim, kovanın değişmesi gerektiğini belirtti bunun üzerine Traktörü Erzurum'a götürdüm orada arka hidrolik kovanı değişti gidip aldım ve aynı yerden tekrar yağ kaçağını fark ettim söyledim. Erzurum servisi Traktörü aldı götürdü kovanın üst kapağını da değişti, deneme yaptığının söyleyerek hatta video çekip bana attı gidip traktörü aldım, pulluk koştuk ve tarla sürerken yağ kaçağının devam ettiğini gördüm, bölge sorumlusu olan M** Beyi aradım Traktörü kullan keser dedi, ancak kesilmediği gibi bir de daha çok arıza verdi, M** Bey Traktörü Diyarbakır Yetkili servisi ne götürdü. Bütün bu soruların tamamını size daha iyi bir şekilde anlatmak isterim bu zaman diliminde traktörü aldığından beri Toplamda 70 günden fazla serviste bu nedenle işin en yoğun olduğu bir dönemde mağduriyetimizin ne olduğunu nasıl açıklayayım, Siz kocaman bir şirket biz bir çiftçiyiz. Biz Kaliteli Traktör diye o kadar Para verdik, ancak çektiğimiz bunca problemden dolayı aldığımıza da pişman olduk. En kötüsü bir cep telefonu da dahi aynı arızayı üç defa gösterdiği vaki değiştirme hakkı var. Toplamda 2milyon 250 bin lira verdiğimiz bir Traktör aldığımız dan beri tam Randımanlı çalışsa idi kendi parasını kazanacakken şimdi bizim islerimizin yolunda gitmemesine ve psikolojik olarak da çalışmamızı olumsuz etkilemektedir. Biz bir çiftçiyiz siz bir şirket bu mağduriyetimiz nasıl çözülecek, Mahkemeye mi gidelim.

profile profile profile

Erkunt Traktör Yakıt Pompası Arızalandı Garanti Kapsamına Alınmadı.

31 Aralık 2023 16:56

Erkunt 130 Kuvvet Arızası

01 Kasım 2023 13:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Traktör Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Yunus
09 Ekim 2024 22:52
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Traktör Arızalarıyla Geçen Zaman Kaybı

Gökhan