Kuba Valentino 50 CC Scooter Aldığıma Bin Pişman Oldum

31 Temmuz 2023 15:52

Garip
Garip

Geçmiş olsun. Seni dinlerken ben yoruldum. Kuba markası ile ilgili bende kanaat oluşturdun. İnşallah çözüm bulursun.

Hamdi
Hamdi

Yetkili Servislerle sorun yaşadığınız halde, garanti kapsamında ücretsiz onarım yapmadıkları halde ısrarla yetkili servislere gidip para kazandırmanız hata aslında. Bir de motor yürüdüğü sürece fazla kurcalatmamak gerek. Tahrik seti dediğiniz şey debriyaj muhtemelen. 50cc motorların şanzıman ve debriyaj kısmı oldukça zayıf zaten. Otomatik vites araba kadar konforlu bir sürüş beklememek lazım.

Haklısın kardeşim ilk bakıma götürdüm yağ değişti sağa sola baktı şikayetimi değerlendirmedi 500 TL aldı ikinci bakıma niye gelmedin dedi Fiat sordum 1500 dedi kalsın dedim abi seni fena çarpmışlar bunlar koyduğun paraya götür bir motorcuya sana sıfırlar verir servise bos iş titreme bende de oluyor Küba Ege 50 bende var çözümünü kendim buldum titreme az seviyeye düştü söyle kendilerine motoru nasıl kullanacağız nasıl yatıracağız yoksa motorcum sana zahmet çalış mi diyeceğiz dalgamı geçiyorlar bunlar abi sen servis olayını bırak sağlam motorcudan iş yap rez illik başka bir şey olamaz sağlam bir motorcu bul sen sorunun düzelir

Suleyman
Suleyman

Abi senin ki tam mahkemelik iş... Ama adalet ne kadar ülkemde o da problem... Bakarsın iyi bir hakime denk gelirsin ve şu videoyu izletmen yeter... Ben Scooter düşünüyordum ama çok arıza vermesi ve ilgisizlik beni soğutuyor... Hele ki bu video