Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Yetkili Servis Garanti Kapsamındaki İşlem İçin Ücret Talep Ediyor

Kuba Motor Yetkili Servis Garanti Kapsamındaki İşlem İçin Ücret Talep Ediyor
Oğuzhan
19 Temmuz 2024 08:19

K*** Bluebird 50cc marka sıfır almış olduğum motosikletim 500 km'de yetkili serviste bakımını yaptırdıktan 700 km sonra krank kırdı. Bakımını yaptırmış olduğum yetkili servise (Kaptan Motor) götürdüğümde garantinin krank parçasını karşılamadığını, cebimden para vererek yaptırmam gerektiğini söyledi. Bunun üzerine nispeten daha büyük ve kurumsal gördüğüm, farklı bir K*** yetkili servis ve showroomu olan C***** Makina Motor Gaziemir şubesini aradım. Garantinin krank parçasını karşılayacağını ve garantiden tamir yapacaklarını söyleyerek bana randevu günü verdiler. 18.07.2024 tarihinde randevuma gittiğimde parçayı sipariş verdiklerini ama takmak için 1500₺ işçilik ücreti istediklerini söylediler. Ben de para ödemek istemediğimi, garantinin karşıladığı bir parçaya takmak için benden işçilik ücreti talep edemeyeceklerini söyledim. Bana 'birader' şeklinde hitap eden servis sorumlusu, 'Birader, işine geliyorsa parayı vereceksen yapalım. Burada bu kadar insan prim usulü çalışıyor,' diyerek sokak ağzı ile benimle tartışmaya girdi. Ben de 'Motor da sizin olsun,' diyerek motorumu oraya bıraktım ve gittim. K*** markası ve C***** Makina Motor'un ivedilikle yaratmış olduğu mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum. Giderilmemesi halinde ise Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip kanunen elimden geleni ardıma koymayacağım. Bu işin peşini bırakmayacağım.

profile profile profile

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Seferihisar Motorla Bayisinden Alınan 0 Km Ayıplı Küba Rubano 150cc

26 Temmuz 2024 20:38

Küba Blubird 50 CC Motorda Kronik Arıza Ve Garanti Mağduriyeti

21 Haziran 2025 20:14
Küba Blubird 50 CC Motorda Kronik Arıza Ve Garanti Mağduriyeti
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Küba Motor Arızası: Çözüm Bulunamayan Bir Servis Macerası

18 Aralık 2024 11:56
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Sürekli Arızalanan Motor Ve Yetersiz Servis Hizmeti!

11 Şubat 2025 15:10