Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor VN50 Pro Motosiklet

23 Ağustos 2023 01:53

2023 Mart ayında Kuba VN50 Pro Tokat Niksar ilçesinden motosiklet satın aldım. Aldığım günden beri hiç sıkıntısı bitmedi. Koruma demirli dediler, koruma demiri bir buçuk ay sonra gönderildi. Motor olduğu yerde sürekli titreşim halinde, ön konsol yerinden çıkacak gibi titriyor. 2. Ayına girdik selenin altında bulunan saklama haznesinin kilidi bozuldu, kilitlemiyor. 500 km bakımına girdikten sonra motor 30 km hız sınırına ulaştığında ince tiz bir ses çıkarmaya başladı. 4. Ayına girdik öndeki ışıkları söndü. Kısa ve uzun farları, gösterge ekranının ışıkları yanmaz oldu, servise götürdüm daha yeni 500 km' deki motorun 2 parçası değişecek denildi, parça siparişi verdiler. 10 gün geçti. Kuba firmasının fabrikasında parça yokmuş. Parça olmadığı için motor aküyü şarj edemiyor ve motor ateşleme düğmesi çalışmıyor. Bugün sabah motor çalışmadı ve kullanamadım. Servise bıraktım. Yetkililere sesleniyorum, ben bu motora keyif alarak binemedim, yenisiyle değişimini veya paramın iadesini talep ediyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
20 Eylül 2023 22:39

Anıl
21 Kasım 2023 13:57
Kuba Motor Atmaca Motor Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

Kuba Motor Sıfır Motorumun 57 Km'de Tesisatı Yandı!

Aadm
24 Nisan 10:58

Mete
14 Ağustos 2024 20:43
Kuba Motor Motosiklet Üretim Hatası Şikayeti

Kuba Motor VN 50 Pro Motosikletimde Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği!

Muammer
14 Eylül 22:32