09 Haziran 2023 09:26

30.05.2023 tarihinde ramazan n kuaföre gittim. Röfle yapılmasını istedim, ramazan bey kendi yapacağını söyledi ve başladık. Uzun süren işlemin ardından saçlarım açıldı kurtuldu saçlarım çok köyüydü ve kötü görünüyordu. Evde birkaç yıkma yaptıktan sonra saçlarımın turuncu, kızıl olduğunu fark ettim doreler çok fazlaydı. Ramazan beyden tekrar randevu aldım ve gittim, fakat kendisi randevu almama rağmen yoktu elemanları bu saça hiçbir şey yapamayız özür dileriz dalgınlığa gelmiş hakkınızı helal edin. Gibi şeyler söylediler. Bu arada alerjim başladı. Kulaklarım şişti. Geçiş boyası diye kullandığı adı boya alerji yaptı... Bu şikayetlerimle tekrar ramazan beyle görüştüm ve para iadesi istedim. Kendisi asla kabul etmedi. 2000 TL para aldılar yazıklar olsun. Ayrıca çok önemli kasada M**N*** adlı kişi (annesi ) kredi kartı asla çekmiyor pos bozuk diyorlar sürekli ve herkese aynı şeyi yapıyorlar, kart vermek için ısrar edenlere yan cafeden çektiriyorlar M**N** kendi IBAN 'ına para atılmasını istiyor.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 09:19
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Ombre Kuaför (Yenimahalle/Ankara) Memnuniyetsizliği

04 Şubat 2025 16:08
Ziver sonuçtan hiç memnun değil

Berk Kurtuluş Hair Studio Saç Stüdyosunda Yaşanan Ücret Ve Hizmet Sorunları

24 Aralık 2023 22:59