Derin sonuçtan çok memnun

Kruvasante Armada Da Karşılamadaki Kişi

27 Mayıs 2023 20:55
Derin'in Teşekkür Mesajı
“Harika bir işletme en iyi yerleri hak eden bir marka herkese çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🧿”

Kruvasante Armada şubesinde kapıda durup isim yazan sıraya koyan E**bey, resmen gözümüzün önünde ya bahşiş ya da tanıdık o kısmını tam anlayamadım. Arkalarda olmasına rağmen hemen yer verildi. Ondan önce olduğumuzu söyledik, onlar grup dört kişi olduğu için diye saçma bir cevap verdi ve bizi aldığında onların oturduğu yer hep dörderli masaydı. Resmen kendi inisiyatifiyle öncelik tanıdı, sırada bekleyenlere saygısızlık ve haksızlık yaptı. Çok çirkin ve güvensiz bir işletmedir. İçeride şikayetimi dile getirdim ve gerekli yerlere de yazacağımı bildirdim. Güzel bir yer, içeride ilgi de güzel ama kapıda bekleyen insanlara yapılan çok çirkin. Umarım ilgilenirsiniz, dikkate alıp.

09 Haziran 2023 17:13 (Şikayetten 12 gün sonra)
23 Haziran 2023 19:51

Çok teşekkür ederim ilginiz çabanız için inanın cevap bile alabileceğimi düşünmezken siz uğraşarak caba göstererek bana ulaşıp ifade etmeniz beni çok mutlu etti kendimi çok değerli hissettim o zaman da söylediğim gibi ürünleriniz harika içerideki ilginiz alakanızla çok iyi ve öyle uzun sıralar var ki içeri girebilmek için ve gerçekten değer tadı lezzetide, kapıda yaşadığım sorundu sadece onlada ilgilenerek zaten mükemmel bir işletme olduğunuz belli bol kazançlar diliyorum emeğinize sağlık çok teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻💐

23 Haziran 2023 19:52

08 Nisan 2024 15:44

Boş Masalara Rağmen İçeri Alınmama Sorunu

19 Ocak 2025 17:30
Helen sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 20:00
Beyza sonuçtan çok memnun